Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

16. september 2013

Broer

Filed under: Blandet — Tags: , — Henny Stewart @ 16:01

En lille bro
Mellem os og Hjørring Sundhedscenter, eller midtbyen i det hele taget, er der et banelegeme. Der er adskillige måder, man kan komme over dette på, og hvis man er gående eller på cykel, er der flere muligheder. Fx denne lille bro, med forhindring i begge ender, så en bil ikke kan komme op. Jeg er ikke i stand til at cykle op ad denne bro, nedad ville jeg nok have taget turen på cykel bare for få år siden, men det tør jeg ikke mere, så jeg gik også ned ad broen igen.

Iklædt bl.a. min nye cykelhjelm. Den er altså ikke klædelig, og der er ikke plads til knold, så man må bevæge sig frisureløs rundt i det offentlige rum. Men hvad skidt, det står nok så udmærket til mine grå fedtnissebukser og mine blå “gå-tur” kondisko.
Cykelhjelm
I dag til træning skulle vi lave nogle øvelser, der bl.a. skulle stramme balderne op. Jeg fik sagt noget i retning af, at hvis det virker så meget, at mændene begynder at fløjte ad mig på gaden, så vil jeg ikke vide, hvad jeg skal stille op med det. Men ved nærmere eftertanke kan jeg bare vende denne side til. Det skal nok få enhver piften til at forstumme

12 Comments »

 1. *Piiift*, du ser meget sporty ud med cykelhjelmen, og du bliver da en rigtig sild med stramme balder!

  Comment by Madame — 16. september 2013 @ 16:19

 2. @Gitte: 😀

  Comment by Henny Stewart — 16. september 2013 @ 16:47

 3. Jamen, det er jo det pure guld – uret.

  Comment by Annamarie — 16. september 2013 @ 16:51

 4. @Annamarie: Nej, det er det i hvert fald ikke! Der er højst tale om en delvis, meget tynd forgyldning. Men lyset var lidt gult i morges.

  Comment by Henny Stewart — 16. september 2013 @ 16:54

 5. Piiiifttt..

  Comment by Inge — 16. september 2013 @ 18:22

 6. @Inge: Arj, altså! 😀

  Comment by Henny Stewart — 16. september 2013 @ 18:23

 7. Ved du hvad Henny, det med hjelmen, skidt med det, vi ser alle lidt skøre ud med sådan en på knolden. Din ligner forøvrigt min til forveksling, dog har jeg ikke de smarte blå striber :-). Fortsat god fornøjelse med cykleriet.

  Comment by Lissi Kristiansen — 16. september 2013 @ 19:14

 8. @Lissi: Så har jeg ovenikøbet ikke monteret de medfølgende takker foran. Jeg ved virkelig ikke, hvad de takker skal gøre godt for. Der var en sort hjelm, som jeg hellere ville have haft, men den passede ikke så godt, så det blev denne. Udvalget var ikke prangende.

  Comment by Henny Stewart — 16. september 2013 @ 19:40

 9. Fedt at du nu har fået dig en ordentlig cykelhjelm og det er godt at se, at du har sat den rigtigt, så den også beskytter panden og ikke bare sidder som en kyse.

  Comment by Stegemüller — 16. september 2013 @ 19:47

 10. Kommer selv jævnligt på afbillede (???) banelegeme, der i øvrigt – à propos opstramning af legemer og legemsdele – har fået et gevaldigt ansigtsløft i nyere tid, vist nok i forbindelse med at “vi” fik nye skinner… men der er stadig god grund til at trække ned ad bakke (Sig mig, Henny, hvordan bøjes “afbillede”? Jeg syn’s ikke rigtigt, de bøjningsformer, jeg ka’ komme på, ligger rigtigt i munden…)

  Comment by Naja — 16. september 2013 @ 19:51

 11. @Stegemüller: Så den er godkendt? Du har selvfølgelig ret. Og jeg synes da også, at det ville være ærgerligt at køre med en skidegrim cykelhjelm, hvis den så slet ikke var nogen nytte til.

  @Naja: Det må blive “afbildede”. Den bro har nok trængt til at blive repareret. Forresten, den bro, der er ved Super Best, kørte min bedstefar over i bil. Der var ikke afspærringer, som der er i dag. Hvis man var så uheldig, at der var modkørende, måtte man bakke ned …

  Comment by Henny Stewart — 16. september 2013 @ 21:51

 12. Henny du spørger til om hjelmen er godkendt. Det er den helt bestemt.

  Comment by Stegemüller — 18. september 2013 @ 11:29

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment