Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

20. september 2013

Reklamer

Filed under: Blandet — Tags: , — Henny Stewart @ 21:39

Nu har læsere været vant til, at jeg har bragt diverse reklamer for andre mennesker og produkter her på siden. I en tid fremover vil man også blive nødt til at vænne sig til, at jeg begynder at bringe direkte reklamer for mig selv. Det forholder sig nemlig sådan, at jeg i løbet af ikke særlig lang tid vil få brug for et arbejde. Formodentlig. Reklamerne vil være hæftet til slutningen af alle indlæg, lige før Googlereklamerne. Mine egne reklamer er lidt i et eksperimentalt stadie pt., men skulle de lige ramme ind i hjertekulen på en eller anden, så er vedkommende hjerteligt velkommen til at henvende sig. Jeg ville nemlig sætte uendelig stor pris på at vide, at jeg havde styr på det her “fremtids-halløj”. Det samme ville manden og alle kattene, idet ingen af os ser frem mod at skulle tigge i vejsiden med nogen større glæde!

Jeg har fjernet dem, indtil det er alvor. Nu ved jeg, hvordan jeg kan gøre det, rent teknisk!

🙂

7 Comments »

 1. Jeg kopierede din reklame ind i Notepad, for ellers kunne jeg ikke se den meget lille skrifttype. Jeg håber, der vil være nogle arbejdsgivere, der får øje på dit site. Selv har jeg installeret AdBlock Plus og derfor vil jeg nok aldrig komme til at se din reklame, men jeg synes, det er en rigtig god idé.

  Comment by Stegemüller — 20. september 2013 @ 22:58

 2. Mine personlige reklamer vil blive bragt som en del af mine indlæg. Du må nok tage mere dristige midler i brug, hvis du ikke vil se dem. Men det håber jeg ikke, du vil gøre. 🙂

  Comment by inHenny Stewart — 21. september 2013 @ 0:23

 3. Jeg krydser fingre for at din reklame giver pote.. 🙂

  Comment by Inge — 21. september 2013 @ 6:44

 4. God idé, Henny, og jeg håber, dit initiativ hurtigt giver respons.

  Comment by Madame — 21. september 2013 @ 8:08

 5. God idé – men

  1) Mon det er min opsætning, der er noget i vejen med?

  For mig at se starter din annonce med “De bedste hilsener, HENNY STEWART” inden for rammen. Er det meningen?

  2) Bortset fra det: Jeg blev lidt forvirret over starten på selve teksten. Faktisk var det lige før, jeg ikke havde læst videre.

  Tidspunktet er selvfølgelig enormt vigtigt for dig, men for en arbejdsgiver vil jeg tro, at det allerførste, han/hun skal/vil vide, er, at du søger job meget snart, og hvad du kan, eller i hvilken retning dine ønsker går, før du går i gang med selve teksten.

  3) Jeg tror også, at efter at jeg i tekstform havde redegjort for, hvad jeg kunne, ville jeg slutte af med at opsummere mine kompetencer til sidst i en punktopstilling, måske med en gruppe/nogle sammenhængende kompetencer i hvert punkt, så listen ikke bliver for lang – eller på en anden måde gøre det mere overskueligt.

  Bare min reaktion.

  Jeg har det indtryk, at du er en kreativ person, som måske helst ikke vil være (for) traditionel, men ikke desto mindre tror jeg, at det kan være en fordel at benytte sig af traditionelle metoder lige her.

  I øvrigt held og lykke! Det skulle være muligt at finde noget, når du kan så meget forskelligt 🙂

  Comment by Rasmine — 21. september 2013 @ 8:14

 6. Pøj pøj med jobsøgningen, desværre har jeg ikke et netværk, hvor jeg kan bringe din ansøgning videre, men jeg ønsker dig held og lykke 🙂

  Comment by Lene — 21. september 2013 @ 8:59

 7. @Inge: Ja, man kan jo aldrig vide, hvad der giver pote.

  @Gitte: Nu får vi se, hvad der sker, når jeg får reklamen op.

  @Rasmine: Det du så, var det jeg havde skrevet. Nemlig sidste del af et blogindlæg. Reklamen, når den kommer, hvis den kommer, vil se anderledes ud. Foreløbig søger jeg ikke arbejde, idet jeg stadig er sygemeldt. Jeg har blot lavet et eksperiment med at have en automatisk afslutning på alle blogindlæg. En signatur, om du vil. En evt. reklame vil helt sikkert _ikke_ indeholde mit CV, men måske nok et link til det. Ellers vil samtlige mine blogindlæg komme til at fylde fem seks sider pr. stk.! 🙂

  @Lene: Tak, det kan nok gøres behov, når det kommer så vidt,

  Comment by Henny Stewart — 21. september 2013 @ 12:21

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment