Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

21. september 2013

Ikke nået noget som helst!

Filed under: Blandet — Tags: , — Henny Stewart @ 18:10

Man bør jo fokusere på det positive og gå lidt let hen over det negative. Der kan altså bare være dage, hvor der simpelthen ikke er noget positivt at hæfte sig ved.

Først gik jeg og faldt over mine egne fødder – i overført betydning. Klodset var jeg som få. Så skulle jeg have noget at spise, og så blev jeg dårlig. Blodsukker og blodtryk fejlede ikke noget, så det har nok været min gamle kending, hr. Dumpingsyndrom, der var på spil. Efter sådan en omgang er man lige til at vride op, så jeg gik i seng og trak dynen godt op under næsen. Der skulle der så ikke være noget særligt, der kunne gå galt. Næh, men selvfølgelig sov jeg flere timer, og så er søvnrytmen ødelagt. Håber bare, der der er noget godt i fjernsynet i nat.

Og dagens program nåede jeg ikke en døjt af. Se noget positivt i det, hvem der kan!

7 Comments »

 1. Du har fået udsovet 🙂
  Og i morgen kommer endnu en dejlig dag, oven i købet med godt vejr :-), så ud i det og blive naturlig træt, for bagefter at gå hjem for at lave “mad fra bunden”, f.eks. forloren hare. Tja….blot nogle bud. Fortsat god weekend/Lissi 🙂

  Comment by Lissi Kristiansen — 21. september 2013 @ 19:29

 2. Jeg er enig med Lissi Kristiansen i, at du nu sikkert har udsovet, og det er jo i sig selv dejligt.

  For at du ikke skal manifestere den dårlige døgnrytme, bør du i aften gå i seng til normal tid, uagtet du ikke uden videre føler dig det mindste træt. På et eller andet tidspunkt døser du hen – og under alle omstændigheder hviler du godt i din seng. Prøv også at stå op til normal tid i morgen, så skulle døgnrytmen være reddet.

  Comment by Stegemüller — 21. september 2013 @ 19:40

 3. @Lissi: Ja, man må da gå ud fra, at jeg har fået udsovet. Og der er selvfølgelig altid muligheden for, at morgendagen bliver bedre.

  @Stegemüller: Du har sikkert ret i, at jeg bare skal lægge mig til normal tid. Jeg tror såmænd heller ikke, det bliver så svært. Jeg er jo ikke vågnet frisk som en havørn.

  Comment by Henny Stewart — 21. september 2013 @ 20:02

 4. Okay – det kan godt være en anelse svært at bevare optimismen, kan jeg godt se.
  Begynd på Ruzzle igen – det gør hjernen så dejlig træt at anstrenge sig med det 😉 Jeg savner at spille med dig …

  Comment by Ellen — 21. september 2013 @ 20:25

 5. @Ellen: Jeg må se, om jeg kan få fyret op under min tablet igen. Jeg har lidt mistet interessen for de forskellige spil, også Ruzzle desværre. Jeg har flere gange startet nogle spil op, som jeg ikke har lavet færdige i tide.

  Comment by Henny Stewart — 21. september 2013 @ 20:31

 6. Lyder som en gennemført træls dag.. 🙂

  Comment by Inge — 22. september 2013 @ 8:11

 7. @Inge: Ja, lige til at rive ud af kalenderen.

  🙁

  Comment by Henny Stewart — 22. september 2013 @ 11:31

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment