Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

22. september 2013

Indlæg nr. 700!

Filed under: Blandet — Tags: , — Henny Stewart @ 15:10

Bortset fra det, fru Kammerherreinde, så er der ikke så meget nyt at fortælle. I dag har jeg hovedet op og benene ned, og det er vel altid en begyndelse. Men humøret er ikke godt, og jeg kan altså ikke bare tage mig sammen til at lave om på det!

Jeg skrev forleden om forandringer, og om at jeg har lavet om på så meget, at jeg har besvær med at genkende mig selv til tider. Men der er er flere ting, jeg godt ville have lavet om på. Det er dog muligt, at jeg har et problem, som ikke kan løses, uanset hvor meget, jeg laver om, og hvor mange specialister, der hjælper til. Spørgsmålet er så, hvordan man lærer at leve med det. Skal man kaste sig ud i politik eller er det snarere religionen, der bør dyrkes?

Spøg til side. Jeg har, skønt jeg har oplevet en del med mit helbred, specielt det sidste år, altid troet på, at jeg ville kunne komme tilbage til en “normal”-tilstand. Eller i hvert fald en god efterligning, men jeg er ikke længere så sikker. Selv om jeg nu står over for at skulle “raskmeldes”, må jeg sige, at jeg ikke er særlig tilfreds med og i mig selv. Hver gang, jeg har syntes, at nu begynder det at gå godt, så har jeg fået et gok i nødden. Jeg skal endelig bare ikke tro, at jeg har kontrol over noget som helst.

Vejret er sikkert medvirkende årsag til dette anfald af selvmedlidenhed, med vejret kan jeg i hvert fald ikke stille noget op.

10 Comments »

 1. Øv, Henny. Jeg tror egentlig det vil irritere mere end gavne, hvis jeg begyndte at remse nogle positive ting op, så det lader jeg være med og sender dig en lille positiv tanke 🙂

  Comment by Lene — 22. september 2013 @ 17:26

 2. Det med humøret, der tager nogle rutsjeture, tror jeg sagtens kan skyldes det triste vejr i dag. Her er det som om, det ikke er blevet rigtigt lyst, og kattene gider ikke engang at gå ud.
  Tillykke med indlæg nummer 700!

  Comment by Madame — 22. september 2013 @ 17:32

 3. Det er op ad bakke, når helbredet driller.

  Comment by Inge — 22. september 2013 @ 18:25

 4. @Lene: Tak for den. 🙂 Positive tanker kan man ikke få for mange af.

  @Gitte: Jeg tror, du har ret. Dagslys er vigtigt for både mennesker og dyr. Vores katte har heller ikke gidet gå ud i dag. Tak skal du have!

  @Inge: Ja, det er op ad bakke. Og når man så somme tider får en fornemmelse af, at den bakke ingen ende har, så går det ud over humøret.

  Comment by Henny Stewart — 22. september 2013 @ 18:33

 5. Øv altså. Næh, der skal vist mere til end selv de mest opmuntrende bemærkninger, så jeg vil også bare nøjes med at stryge dig lidt hen over ryggen.

  Comment by Ellen — 22. september 2013 @ 21:27

 6. @Ellen: Tak skal du have!

  Comment by Henny Stewart — 22. september 2013 @ 21:35

 7. Også gode og positive og gode tanker fra mig til dig.

  Comment by Stegemüller — 22. september 2013 @ 22:19

 8. @Stegemüller: Tak skal du have!

  Comment by Henny Stewart — 22. september 2013 @ 23:21

 9. En velformuleret politiker med hjertet på rette sted. Det var da en ide!
  Og så for øvrigt – tillykke på fødselsdagen og god vind fremover.

  Comment by Anna Marie — 23. september 2013 @ 13:24

 10. @Anna Marie: Sådan en politiker ville vist ikke holde i 14 dage! Tak skal du have!

  Comment by Henny Stewart — 23. september 2013 @ 15:01

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment