Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

23. september 2013

Læg lige mærke til vejret!

Filed under: Blandet — Tags: , — Henny Stewart @ 15:54

Så fik jeg indviet min nye badedragt! Jeg har ellers ikke ejet en badedragt i 15 år, kunne simpelthen ikke finde en i min størrelse, men nu er min størrelse ændret, så jeg kunne få en badedragt.

Anledningen var, at diabetes rehab ville introducere Vandhuset som en mulighed for motion, når kurset er slut. Vandhuset i Park Vendia er ganske nyt, og der er flere forskellige bassiner med forskellige vandtemperaturer. Vi startede med vandspinning i det koldeste bassin. Det er lidt af en skør idé at sætte motionscykler ned i en svømmepøl og så sidde der og træde vande. Men det er faktisk ikke så dumt. Man kommer automatisk til at slide mere for sagen, end man gør på en almindelig motionscykel, og samtidig gør vandet, at man ikke får nogle bratte, uheldige bevægelser.

Men jeg kunne nu bedst lide vandgymnastikken, som foregik i et varmere bassin. Igen her kan vandet hjælpe til, at man gør nogle øvelser, man ikke kunne gøre i luften. Vandet bliver både en med- og modspiller. Jeg har lidt vandskræk i sådan en svømmehal. Jeg bryder mig ikke om det, når jeg ikke kan se bunden, og jeg kan heller ikke lide det, hvis jeg føler, at jeg er ved at miste balancen. Men så kan man jo holde sig til kanten! Landkending er en god ting ™ – også i svømmehallen.

Det med vejret? Jo, det er jo min fødselsdag i dag, så selvfølgelig er det fint vejr!

😀

11 Comments »

 1. Hjertelig tillykke med fødselsdagen, det har været en herlig solskinsdag i dag. God ide at I får prøvet forskellige motionsformer, og vandgymnastik kunne jeg også godt tænke mig at prøve 🙂

  Comment by Lene — 23. september 2013 @ 16:36

 2. Vandgymnastik er simpelthen så effektivt, for øvelser, der i luften kan gøre ondt, er meget lettere at gennemføre i vandet. Da jeg, for snart mange år siden, havde en diskusprolaps fik jeg bevilget et antal gange i varmtvandsbassin; det var helt fantastisk med alle de øvelser, jeg pludselig kunne udføre.

  Vandspinning er nyt for mig, men hvorfor dog ikke. Alle kneb til bevægelse gælder.

  Selvfølgelig er det fint vejr på din fødselsdag! Tillykke endnu engang.

  Comment by Stegemüller — 23. september 2013 @ 16:53

 3. Jeg forsøgte at ønske dig tillykke på fb, men du har åbenbart lukket så man ikke kan skrive på din væg, du får en tillykke hilsen her.. Og tak for det smukke vejr, som rækker helt til Roskilde.. 🙂

  Comment by Inge — 23. september 2013 @ 17:09

 4. Tak for det smukke solskin og tillykke, Henny! Vandgymnastik må være både behageligt og effektivt – det er en fantastisk god idé. Nu mangler vi bare et billede af dig i din nye badedragt …

  Comment by Madame — 23. september 2013 @ 17:21

 5. Hjertelig tillykke med fødselsdagen, og alle gode ønsker der hvor du bevæger dig hen. Har fået læst op på dine sidste indlæg om det usikre liv der venter dig.

  Comment by Pia — 23. september 2013 @ 17:28

 6. Hej Henny – Tak for det dejlige vejr og stort tillykke med fødselsdagen.

  Comment by Susanne — 23. september 2013 @ 17:44

 7. Til lykke!

  Det lyder, som om vi har en del til fælles med hensyn til vand og badedragter 😉

  Comment by Rasmine — 23. september 2013 @ 19:12

 8. Tillykke med fødselsdagen! – Ja, landkending er en god ting – rigtig god 🙂

  Comment by Naja — 23. september 2013 @ 19:41

 9. @Lene: Tak skal du have. Ja, jeg kunne måske godt overtales til at prøve det vandgymnastik igen.

  @Stegemüller: Ja, alle kneb gælder. Også de mere syrede. Men der er nu noget særligt ved at motionere i vand.

  @Inge: FB lever sit eget liv nogle gange. Jeg er ikke bevidst om, at jeg skulle have lukket af for noget, og der er da også nogle, der har ønsket mig tillykke på FB i dag. Tak under alle omstændigheder!

  @Gitte: Jeg kan måske ikke tage hele æren for det smukke vejr. Billeder af mig i badedragt bliver ikke i denne dronnings regeringstid! 😀

  @Pia: Tak skal du have. Ja, det er interessante tider, der ligger forude.

  @Susanne: Selv tak! Det er længe siden, man har set noget til dig!

  @Rasmine: Det er da nok muligt. Sjovt nok, nu hvor jeg er en størrelse, der befinder sig på landkortet, så kan jeg se, at det er muligt at købe badedragter i meget større størrelser. Det var det altså ikke, bare for et par år siden.

  @Naja: Tak skal du have. Ja, det er bedst at vide, hvor man er henne. At have nogle pejlemærker i det mindste.

  Comment by Henny Stewart — 23. september 2013 @ 20:23

 10. Stort tillykke herfra 🙂 må det næste år bringe lidt bedre tider til dig!

  Comment by Ellen — 24. september 2013 @ 15:21

 11. @Ellen: Mange tak skal du have! 🙂

  Comment by Henny Stewart — 24. september 2013 @ 16:37

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment