Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

29. september 2013

Søndag: Intet nyt fra vestfronten

Filed under: Blandet — Tags: , — Henny Stewart @ 16:52

Det, at man har dage, der er fuldstændig begivenhedsløse, skal man sætte pris på. Der kan hurtigt komme for mange “begivenheder”. Det kan jeg skrive under på.

Vi har lige været ude og fouragere. Nok er det søndag, og nok synes jeg faktisk, det er slapt, hvis man ikke kan få købt ind inden for normal arbejdstid, i hvert fald, hvis man er mig, men når de nu har åbent alligevel …

Jeg har også været en tur ude på den nye cykel, efter nogle flere finindstillinger. Det går allerede meget bedre. Den har 7 gear, hvilket jeg tror, jeg kommer til at sætte pris på. Den gamle cykel havde kun 3, hvilket er lige lidt nok. Det er jo ikke, fordi den kommer ud på bjergkørsel. Faktisk er der ret fladt her omkring, men alligevel er der jo lidt bakker, og det hænder da også, at der er modvind på cykelstien. Så er det jo rart, at man kan tilpasse gearingen efter forholdene.

6 Comments »

 1. Det er godt at høre, at du er ved at vænne dig til din nye cykel – og 7 gear må være dejligt! Jeg har kun 3.

  Comment by Madame — 29. september 2013 @ 18:00

 2. @Gitte: Alle de cykler med gear, jeg hidtil har haft, har kun haft 3 gear. Og egentlig har man ikke brug for meget mere end 3. Men jeg har aldrig hørt om en 4- eller 5-gears cykel.

  Comment by Henny Stewart — 29. september 2013 @ 18:29

 3. Syv gear er super, og dem skal du nok blive glad for, det er altid rart hele tiden at kunne finde et gear, der passer.

  Comment by Stegemüller — 29. september 2013 @ 18:37

 4. @Stegemüller: Ja, det tror jeg også. Jeg synes allerede, jeg har kunnet mærke det på et par småture bare rundt i kvarteret.

  Comment by Henny Stewart — 29. september 2013 @ 18:39

 5. Syv gear er passende. Tre er alt for lidt, og det viste fem (som vist er ganske almindeligt) sig også at være, da jeg prøvekørte et par cykler.
  Jeg bruger alle syv; måske ikke på samme tur, men de er alle i brug.
  Til gengæld har jeg nok lidt svært ved at se, hvad man skal med nogleogtredive …
  Begivenhedsløse dage lærer man at sætte pris på. Der må bare helst ikke være alt for mange af dem 😉

  Comment by Ellen — 29. september 2013 @ 19:34

 6. @Ellen: Nå, så det er almindeligt med 5 gear? Jeg har nok bare ikke været de rigtige steder … Jeg sætter pris på begivenhedsløse dage, også når der er mange af dem. Der er jo en kinesisk forbandelse, der lyder noget i retning af: “Må du leve i interessante tider!”. Det er jeg slet ikke interesseret i. 🙂

  Comment by Henny Stewart — 29. september 2013 @ 19:39

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment