Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

1. oktober 2013

Lange skygger

Filed under: Blandet — Tags: , , — Henny Stewart @ 20:58

Lange skygger over motorvejen
Det er især om morgenen og om aftenen, man lægger mærke til, at det ikke længere er sommer. De mennesker, der møder på arbejde kl. 7 eller tidligere vil sikkert skrive under på dette, idet der nok er bælgravende mørkt, når deres dag starter.

Jeg havde en aftale i Aalborg straks efter klokken 9, så bevares, solen var da stået op, men skyggerne var meget lange over motorvejen. Jeg syntes egentlig, at der var meget lyst på trods af det, men kameraet lyver ikke. Himlen har en meget mørk tone, og det havde den stadig, da vi en lille times tid senere satte næserne mod nord igen.
Mørke gader

Manden på Limfjordsbroen
For tiden oplever jeg, at det nærmest står helt stille i knolden på mig. Der er ingen planer og ingen udsigter. På en måde burde der være begge dele: Jeg skal snart “ud på arbejdsmarkedet”, – hvad så? Min rehabilitering er snart slut, – hvad så? Det er sådan, at jeg i hvert fald i rehabiliteringen er blevet pålagt at lave en plan, men jeg synes ikke rigtig, jeg kan. Der er for mange ubekendte. Får jeg arbejde, så vil motionsplanen se ud på en måde, og får jeg ikke arbejde, vil den se ud på en anden måde. F.eks. ved jeg ikke, om jeg har lov at tilmelde mig nogle forløb, mens jeg er arbejdsløs, eller om det vil blive tolket, som om jeg ikke er til rådighed. På den anden side har jeg en mærkelig fornemmelse af, at det slet ikke nytter at spekulere over disse ting. Det vil løse sig på en måde, jeg ikke kan forudse. Vi får vel se, hvad der sker. Måske er det stilhed før storm, der hersker i knolden på mig.

8 Comments »

 1. Jeg kan godt forstå, du spekulerer, men det er nok bedst bare at flyde med og se, hvad der sker.
  Ja, det er især morgen og aften, man rigtigt mærker, at det ikke længere er sommer.

  Comment by Madame — 1. oktober 2013 @ 21:34

 2. @Gitte: Ja, flyde med er nok det, jeg gør. Jeg oplever ikke, at der er de store muligheder for at ændre retningen.

  Comment by Henny Stewart — 1. oktober 2013 @ 21:52

 3. Jeg synes, det lyder som om, du snarest skal have fat i din A-kasse, for at få styr på hvilke muligheder du har som arbejdssøgende. Der er faste regler for hvad man må og ikke må. Måske skal du netop udarbejde to planer – en med arbejde og en uden.

  Comment by Stegemüller — 1. oktober 2013 @ 21:55

 4. @Stegemüller: Ja, det skal jeg måske. Men der er for mange ubekendte endnu. Jeg skal have fat i A-kassen, men der er et par spørgsmål, jeg skal have afklaret, inden jeg overhovedet ved, hvad jeg skal spørge dem om. Forvirring på et højere plan, måske? 😀

  Comment by Henny Stewart — 1. oktober 2013 @ 22:01

 5. Det er svært ikke at vide noget, håber der hen ad vejen viser sig fornuftige muligheder for dig.

  Comment by Inge — 2. oktober 2013 @ 7:09

 6. @Inge: Tak. Det håber jeg også.

  Comment by Henny Stewart — 2. oktober 2013 @ 10:52

 7. Det må være SÅ frustrerende ikke at vide, hvor man står og hvordan man står – det lyder som om du er fanget af to systemer, der ikke kan finde ud af at arbejde sammen.
  Tingene vil nok løse sig, men hvis du overhovedet kan have en indflydelse, vil det vel være værd at undersøge. Men det kræver også en form for overskud.

  Comment by Ellen — 2. oktober 2013 @ 13:18

 8. @Ellen: Ja, overskud, som der ikke er noget af. Og så en god kikkert, sådan en, der kan se ind i fremtiden …

  Comment by Henny Stewart — 2. oktober 2013 @ 13:20

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment