Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

2. oktober 2013

(Næsten) onsdagslukket

Filed under: Blandet — Tags: , , — Henny Stewart @ 17:18

Her er en reklamefilm fra de gode, gamle dage. Før quartzure og andre “uting”. HMT Hindustani Machine Tools.

Ellers er der ikke det helt store at berette på disse breddegrader. NRK1 er i dag blevet færdige med at genudsende Matador. Hvad skal jeg så finde på at lave kl. 16.10 på hverdage? Det må der tænkes over.

9 Comments »

 1. Hvad med at cykle en lille tur med kameraet.. 🙂

  Comment by Inge — 2. oktober 2013 @ 17:53

 2. Ud i den nogenlunde friske luft :-D. Pluk æbler …..der er mange i år :-D:-D

  Comment by Lissi — 2. oktober 2013 @ 17:55

 3. @Inge: Det kunne let gå ud over udstyret. Desuden kunne jeg da lige så godt gøre det på alle mulige andre tidspunkter end 16.10.

  @Lissi: De æbler, vi har i haven, overlader jeg gerne til fuglene og pindsvinene. De er ikke værd at æde. Jeg har skam været ude i den friske luft. Det er jeg hver dag. Men det behøver ikke lige være kl. 16.10.

  Comment by Henny Stewart — 2. oktober 2013 @ 18:00

 4. Kan du se Charlie? Lov og uorden (fra kl. 16) er slet ikke tosset, og jeg kan se, at de er ved at være færdige med Heartbeat-serien (Små og store synder), som kommer derefter, så den starter de nok forfra med igen for femte eller sjette gang. Jeg har set serien to gange og ELSKER den. Ser stadig et afsnit i ny og næ bare for at sidde og råhygge mig med det og strikketøjet.

  Comment by Ellen — 3. oktober 2013 @ 21:46

 5. @Ellen: Nej, desværre er Charlie ikke i den (lille) pakke, vi har nu. NRK1 har truet med at starte med “Father Brown” kl. 16.10, men indtil videre er det ikke blevet til noget. Erna Solberg og Siv Jensen havde sat sig på hele sendefladen, hvilket ikke er så lidt, når vi snakker Erna Solberg …

  Comment by Henny Stewart — 3. oktober 2013 @ 21:49

 6. Øv. Har I ikke mulighed for at bytte med en eller anden kanal? Charlie har faktisk rigtig mange gode udsendelser. Også en del, jeg overhovedet ikke gider beskæftige mig med, selvfølgelig, men ingenting er jo 100 % godt.

  Comment by Ellen — 3. oktober 2013 @ 22:23

 7. @Ellen: Nej, desværre. Det med pakkerne er deres “stordriftsfordel”. Men vi skiftede til den lille pakke, fordi den er flere tusind kr. billigere, og fordi den store pakke indeholdt et væld af kanaler, som vi aldrig så på. Plus altså et par stykker, som vi savner. Men sådan må det så være.

  Comment by Henny Stewart — 3. oktober 2013 @ 22:59

 8. Klokken 16.10 foreslårr jeg at læse den nye bog ‘Forfulgt’ af Mahtob Mahmoody – hende de blev bortført til Teheran, og man kunne læse om i ‘Ikke uden min datter’ …

  Comment by Madame — 4. oktober 2013 @ 8:04

 9. @Gitte: Den skal jeg have fat i ved første lejlighed!

  Comment by Henny Stewart — 4. oktober 2013 @ 20:45

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment