Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

4. oktober 2013

Tempoet sættes ned, og op måske?

Filed under: Blandet — Tags: , , , — Henny Stewart @ 19:31

4. oktober
Gennem et par måneder har jeg opdateret denne blog daglig. Faktisk hvadenten jeg havde noget nyt at fortælle eller ej. Det var nok “ej” i de fleste tilfælde. Jeg har besluttet, at jeg ikke længere vil opdatere hver dag.

Der er flere grunde til denne beslutning:

 • Skal jeg nu optage plads på internettet, når jeg ikke har noget egentlig nyt? Svar for nu: Nej, det skal jeg ikke.
 • Jeg har følt mig en anelse stresset i den senere tid. Det er måske til at dø af grin over, i betragtning af, at jeg er sygemeldt og sådan set ikke har andet at lave end at slappe af. Men måske netop derfor.
 • Inden for kort tid skal jeg være raskmeldt og dermed indstillet på at søge mig en plads på arbejdsmarkedet. Det skal så være en af de ting, jeg gør dagligt, afsøger mit hjørne af arbejdsmarkedet og sender ansøgninger i de retninger, det måtte synes opportunt at gøre det.
 • Jeg skal helst motionere hver dag. Nu hvor min rehab er ved at være slut, bliver det mere vigtigt, at jeg gør det. Det skal jeg lægge vægt på, snarere end at passe internettet som helhed og bloggen i særdeleshed.

Det med stress, jeg kom til at nævne ovenfor, er jeg næsten ikke klar over, hvor kom fra. Ikke desto mindre kan jeg mærke, at det er rigtigt. Det er nok også derfor, at jeg vil tage ting ud af mine daglige rutiner, der ikke er strengt nødvendige. Hvis man bliver stresset af et krav, man har stillet sig selv, hvordan skal det så ikke gå, når der stilles krav fra omverdenen?

Jeg tror ikke, dette indlæg giver meget mening. Det giver knap nok mening for mig selv. Men jeg mærker stress og angst for fremtiden, og hvis denne stress kan mindskes ved, at jeg har færre ting, jeg synes, jeg skal gøre hver dag, så er det værd at prøve.

13 Comments »

 1. Jamen, det er da bare at prøve. Gør, som du har lyst til. Fortryder du, kan du jo bare begynde igen. Længere er den vel ikke.

  Comment by Eric — 4. oktober 2013 @ 19:48

 2. @Eric: Præcis. Det er jo med at mærke efter, hvor man er her i verden og så indrette sig efter det.

  Comment by Henny Stewart — 4. oktober 2013 @ 20:04

 3. Dit indlæg giver rigtig meget mening – jeg kan godt forstå stressmomentet. Du skal blogge, når du har lyst og overskud, og når du har noget at fortælle. Det er meget vigtigere at passe din motion og dine ansøgninger.

  Comment by Stegemüller — 4. oktober 2013 @ 20:44

 4. @Stegemüller, Inge, Gitte og Lene: Tak skal I have, fordi I forstår, hvor jeg vil henad. Ja, blogging skal være af lyst, ikke af pligt, og det skal slet ikke være en stressfaktor.

  Comment by Henny Stewart — 4. oktober 2013 @ 22:47

 5. Jeg synes du skal blogge når du føler du har tid, kræfter og overskud til det, blogning skal bestemt ikke være en pligt eller en stress faktor.

  Rigtig god weekend

  Comment by Inge — 4. oktober 2013 @ 21:04

 6. Du skal finde balancen, du trives med – at blogge skal være hyggeligt og ikke en sur pligt.

  Comment by Madame — 4. oktober 2013 @ 21:09

 7. Jeg kan faktisk følge dig, så det er godt at du mærker efter og handler på det du mærker. Held og lykke med det hele 🙂

  Comment by Lene — 4. oktober 2013 @ 21:10

 8. Jamen jeg kan da kun være enig. Det er din blog og du bestemmer.
  Suverænt. Og når du ikke får lov til at bestmme ret meget andet for tiden, er det da med at benytte sig af de muligheder der er.
  Jeg håber du får bugt med din stress, for det kan ikke være godt for dig i den situation, du er i lige nu. Ikke at stress nogensinde er godt, men jeg synes alligevel, at der er gradsforskelle.

  Comment by Ellen — 4. oktober 2013 @ 22:45

 9. @Ellen: Ja, jeg håber også, jeg bliver i stand til at håndtere stressen. Stress er aldrig god, tror jeg.

  Comment by Henny Stewart — 4. oktober 2013 @ 22:50

 10. Ja, man skal fjerne de stressfaktorer fra sit liv, som man kan fjerne…Vi, dine trofaste læsere, vil savne dig, men vi løber ingen steder – i hvert fald ikke særligt langt eller særligt længe – så når du måtte vælge at ytre dig her igen, vil vi være der – parate til at læse med… (I øvrigt mener jeg, at det kan diskuteres, hvad det vil sige “at have noget at fortælle”. Kunsten, som du behersker til fulde, er jo netop at kunne gøre hvad som helst til en relevant, interessant, morsom fortælling…)

  Comment by Naja — 5. oktober 2013 @ 15:59

 11. @Naja: Tak for de smukke ord. Jeg tror sådan set heller ikke, mit behov for at udtrykke mig er blevet mindre. Måske har jeg brug for at lukke nogen ting ud, der ikke rigtig passer i denne sammenhæng, i hvert fald ikke nu. Men jeg vender helt sikkert tilbage hertil. Måske dukker jeg op i anden sammenhæng også, hvem ved.

  Comment by Henny Stewart — 5. oktober 2013 @ 16:03

 12. Det er en god ide at samle din energi om de ting, du absolut skal.
  Jeg vil da savne dine ur-billeder ;-)Og vil da også være interesseret i at følge din habilitering eller rehabilitering.
  Men det skal endelig ikke være en stressfaktor at holde os orienteret her på bloggen.
  God vind fremover.

  Comment by betty — 6. oktober 2013 @ 15:49

 13. @Betty: Nu stopper jeg jo ikke helt. Jeg stopper bare med at opdatere dagligt.
  6. oktober

  Comment by Henny Stewart — 6. oktober 2013 @ 17:02

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment