Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

24. oktober 2013

Et år er gået

Filed under: Blandet — Henny Stewart @ 0:29

23. oktober
I går var det ét år siden, jeg blev opereret. Jeg fejrede det ved at sove dagen væk. Om det nu var psykosomatisk eller ej, så havde jeg voldsomt ondt og måtte tage noget smertestillende, der sendte mig vandret. Sådan kan det jo gå.

Ellers er det jo gået vældigt her i ugen. Jeg startede på fysisk rehab for kræftramte i mandags, og det tror jeg, at jeg bliver rigtig glad for. Desuden har jeg fundet et hold tirsdag aften, som Kræftens bekæmpelse står for, og det er også rigtig godt. Så er der også et malerværksted på Vendsyssel Kunstmuseum hver anden uge, og det det skal jeg have tjekket ud. Jeg vil gerne male, men jeg har oplevet en stor blokering i forhold til at komme gang nu i mange måneder, og måske vil det hjælpe at være sammen med nogle andre, der også maler. Endelig er der noget vandgymnastik på sygehuset, som jeg måske kan komme med til. Jo, endelig efter al denne tid, ser det ud til, at genoptræningsdørene åbner sig for mig. Det kunne de have gjort straks efter min udskrivelse, hvis hospitalet havde husket at skrive det i mine udskrivelsespapirer. De huskede at skrive, at der skulle komme en hjemmesygeplejerske for at skifte et plaster omkring min sonde. Dette var helt overflødigt. Jeg er og var i stand til at skifte et plaster!

Nå, men min bitterhed over dette må jeg vel hellere se at få lagt ind bagerst på hylden, idet den ikke hjælper. Det er ikke muligt at skrue tiden tilbage og gøre noget andet.

9 Comments »

 1. Det er dejligt at læse, at du er glad for fysisk rehab for kræftramte og også holdet, som Kræftens bekæmpelse står for. Malerværksted på Vendsyssel Kunstmuseum og vandgymnastikken er jeg sikker på, du bliver lige så glad for.

  Comment by Madame — 24. oktober 2013 @ 7:49

 2. Hvor er det bare godt at læse, at der nu langt om længe sker noget på rehabiliteringsfronten. Jeg glæder mig til at høre om dit malerkursus. God dag til dig, håber ikke du sover den helt væk 😉

  Comment by Lene — 24. oktober 2013 @ 7:52

 3. Svar til dit svar 10/10:
  Det var heldigvis kun influenza stikket. Det nærmeste jeg kommer sukkersyge er, at jeg er syg efter sukker i enhver sød form, specielt choko…..

  Comment by Rimkogeren — 24. oktober 2013 @ 9:55

 4. Enig, det er bittert at tænke på, at det måske kunne have set anderledes ud, men er også enig i, at negative tanker kan du ikke bruge til noget, så tag den herfra, se fremad og håb det bedste.
  Det gør jeg i hvert fald for dig.

  Comment by Ellen — 24. oktober 2013 @ 10:56

 5. Super med alle de rehabiliteringstiltag du har gang i; det skulle være kommet for et år siden eller så, men det gjorde det ikke, så nu er der kun at se fremad. Det glæder mig i hvert fald på dine vegne at der endelig endelig sker noget.

  Du må da i gang med at male! Det vil sikkert være inspirerende og glædeligt at være sammen med andre, der maler. Jeg kender det fra min slægtsforskning – det er så inspirerende at være sammen med andre, der slægtsforsker. Fælles interesser er simpelthen godt.

  Comment by Stegemüller — 24. oktober 2013 @ 16:45

 6. @Gitte: Ja, de to gange holdtræning er i hvert fald godt.

  @Lene: Nej, man kan jo ikke sover alle dage væk! Nu får vi se, hvordan det kommer til at gå med maleriet.

  @Rimkogeren: Nåh, ja, selvfølgelig! Taget stikket! Sjovt nok, så synes jeg, at jeg er blevet mere glad for kage og chokolade, efter at jeg har fået diabetes.

  @Ellen: Ja, fortiden kan man jo ikke ændre på, så det er vel bare med at se frem.

  @Stegemüller: Ja, det er godt, at der sker noget. Nu får vi se, hvor meget af det, jeg kan følge med til.

  Comment by Henny Stewart — 24. oktober 2013 @ 18:13

 7. Det lyder positivt, at der nu er hul igennem og flere tilbud om rehab. Øv, at det ikke var der tidligere, men nu får du sikkert glæde af det.
  Forhåbentlig er du sluppet af med dine mave smerter.

  Comment by betty — 24. oktober 2013 @ 23:09

 8. @Betty: Det med mavesmerterne får ikke lov at vare så længe ad gangen, men der går gerne en dags tid med det. Alt afhængig af, hvor kraftig smertestillende medicin, jeg har været nødt til at tage, kan det så have konsekvenser de følgende dage. Men det går bedre nu!

  Comment by Henny Stewart — 25. oktober 2013 @ 21:44

 9. Ja det er træls du ikke blev henvist i første omgang, men du har ret, bitterhed hjælper dig ikke i gang igen. Godt det rykker nu.

  Comment by Inge — 27. oktober 2013 @ 19:26

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment