Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

6. december 2013

En kende udsat for elementerne

Filed under: Blandet — Tags: , , — Henny Stewart @ 20:40

Eller knap nok, håber jeg. Der går et antal personer rundt på resten af det, der var vores tag over hovedet. De går i buldermørke her lidt før kl. 21 og forsøger at fæstne presenninger over de værste huller uden at lave nye ditto. Det kunne også lyde som om, de forsøger at smide nogle af de sammenrulllede papdimser ned, men det skal jeg nu ikke gøre mig klog på. Her lidt billeder, som manden fik skudt, mens det var lyst. Selv kan jeg under ingen omstændigheder gå på stiger.
tag1
tag2
tag3
tag4
I dag har jeg så ikke haft humør til at fortælle historier fra gamle dage. Jeg har også fået af de gammelkendte smerter, hvilket kunne tyde på, at det faktisk er psykosomatiske smerter, der er tale om. Ikke at den slags er mindre virkelige end andre af slagsen, men lad nu det ligge.

13 Comments »

 1. Av av, jeg kan med besvær se, hvad det første billede forestiller, men det sidste billede ligner at hjælpetropperne har pillet tagpappet af taget?

  Vidste du iøvrigt at tagpap tag, lavet med omhu, er en af de mest holdbare tagtyper?

  Comment by Donald — 6. december 2013 @ 21:05

 2. AV! Det ser virkelig ikke sjovt ud – men de gør da noget for at reparere det hurtigst muligt. Men jeg kan sagtens sætte mig ind i dine smerter – hvem ville ikke få det dårigt af det!

  Jeg sidder og er mentalt med søster i Jyllinge, som snart har både inden- og udendørs svømmepøl – og jeg fik æren af de sidste par minutters taletid på mobilens batteri inden strømmen gik.

  Jeg føler med jer alle!

  Comment by Nille — 6. december 2013 @ 21:14

 3. @Donald: Om det er stormen eller en hjælper, der har rullet, skal jeg ikke skulle sige. Som sagt kan stiger og jeg ikke sammen, så før der bliver anlagt en anstændig trappe derop, skal man ikke forvente at se mig der.

  @Nille: Ja, det er noget af et angreb på det, der er os og vores. Spændende at se, om de nu har pakket det godt nok ind til, at det kan holde, indtil vi får fat i en tømrer.

  Comment by Henny Stewart — 6. december 2013 @ 21:40

 4. Uha det ser ikke godt ud Henny, håber det er noget forsikringen tager sig af.

  Comment by Inge — 6. december 2013 @ 22:32

 5. Forsikringeb må på baneen her igen.

  Comment by Stegemüller — 6. december 2013 @ 23:25

 6. @Inge og @Stegemuller: Det, der foreløbig er sket, er sket gennem forsikringen. Vi har en lille selvrisiko, men hvis de så bare betaler for resten, skal jeg ikke klage. Jeg er bare så angst, at jeg næsten ikke kan være her.

  Comment by Henny Stewart — 7. december 2013 @ 7:42

 7. Utur.

  Comment by Naja — 7. december 2013 @ 8:50

 8. Det er selvfølgelig noget rigtigt skidt med taget, men I er da forhåbentlig ikke i tvivl om, at forsikringen betaler? Hvis der er usikkerhed om det, kan jeg godt forstå din angst … har du ikke nogle piller, du kan tage, for det der er ikke godt?

  Comment by Ellen — 7. december 2013 @ 9:29

 9. Uha, jeg forstår godt din nervøsitet. I det mindste godt at forsikringen allerede er trådt i karakter.

  Comment by Anna Marie — 7. december 2013 @ 10:54

 10. Uha, det lyder skrækkeligt – og det ser ikke godt ud. Jeg kan godt forstå, det er svært at være i for dig. Håber, I snart får lukket.

  Comment by betty — 7. december 2013 @ 13:13

 11. @Naja: Ja, utur er det. Og jeg tror, vi er de eneste ramte i miles omkreds. Må have været et virkeligt råddent tag, vi havde.

  @Ellen: Indtil andet er bevist, tror vi da helt sikkert, at forsikringen betaler. Og, btw, jeg tror ikke den farmaceutiske industri har opfundet noget i den styrke endnu. Hvis den havde, ville det sikkert være forbudt. Det er også lidt bedre i dag. Nu, hvor det ikke stormer så meget mere, er der ikke så meget lyd i diverse “badehætter” oppe på taget.

  @Anna Marie: Ja, de er trådt i karakter. Fra nu af er det mere sådan almindelige håndværkere, og sådan nogle arbejder normalt ikke i weekenden.

  @Betty: Så vidt jeg ved, er der nu lukket med armeret plastic, sømmet fast med lægter. Det skal nok holde en tid. indtil tømrerne kommer og laver nyt paptag.

  Comment by Henny Stewart — 7. december 2013 @ 17:10

 12. Her er det vist på sin plads at bruge et låneord: shit!

  Men det var da godt, at taget ikke gav vandskader oveni.

  Comment by Eric — 7. december 2013 @ 19:11

 13. @Eric: Helt på sin plads. Foreløbig ser det ikke ud til at have givet vandskader eller andet fuglevildt. Men det har givet fruen en anelse mere fis i kasketten, end hun havde før. Rotter på loftet skal det ikke være. Det kan de sidste rester af loftet ikke holde til.

  Comment by Henny Stewart — 7. december 2013 @ 19:50

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment