Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

7. december 2013

Katte er ret flegmatiske, når man sådan tænker over det

Filed under: Blandet — Tags: , , — Henny Stewart @ 21:53

Huller i taget
Atter en gang var det ikke undertegnede, der havde sendt nogen ud og fotografere taget, men siden billederne nu er blevet taget, kan jeg vel lige så godt bruge et af dem. Tagsituationen er åbenbart den, at ca. 1/3 af papskidteraset er flappet over på resten af taget. De venlige mennesker, som forsikringsselskabet så sendte ud, har anbragt en slags badehætter i forskellige størrelser over de de mest udsatte områder, i dette tilfælde badeværelset, køkkenet og lige over mit hoved i soveværelset. Min husbond har antydet, at jeg burde undersøge, om mine forbindelser til de højere magter er helt så gode, som man kunne ønske. Han mener, først fik jeg kræft, og nu dette! Jeg skyndte mig lige at sætte endnu et led på før, så vi kunne komme op på 3, men det faldt ikke i god jord.

Tilbage til los Felinos. Selv om de skaber sig og giver udtryk for alt muligt ubehag på en hvilken som helst nytårsaften, så gik de helt roligt gennem 5. ,6. og 7. december. De passer stadig deres, spiser, plager om at komme ud, slås om de gode sovesteder etc. etc. Jeg har skrevet andetsteds, og det mener jeg, at hvis det ikke havde været, fordi jeg havde ansvaret for de små snøbler (og en ekstra, så det ud til, den 5.), så ville hverken jeg eller gemalen have opholdt os i dette værkbrudne hus, før det var blevet fikset. Vi ville simpelthen have taget residens på Hjørring Kro, indtil dette helvede var overstået. Men værelser til 7 “personer”, hvoraf de 5 nok ikke har helt acceptable hotelmanerer, det ville mine sygedagpenge og mandens brøkpension (1/4) sgu nok ikke have rakt til.

Mht. mine forbindelser til de højere instanser, kan jeg meddele, at jeg stadig er medlem af Folkekirken, mens manden ikke er. Sådan set håber jeg, at han har sparet op af af sin kvarte pension uden tillæg, i fald forsikringen skulle vise sig at være ikke helt så god, som vi håber.

Hvis nogle skulle være af den antagelse, at ovenstående er præget af en del galgenhumor, så er deres antagelse korrekt.

12 Comments »

 1. Åh, sikke noget, Henny! Jeg håber forsikringen betaler, og at taget bliver repareret i en fart.

  Comment by Madame — 8. december 2013 @ 8:13

 2. For pokker da osse.. I bliver ikke sparet for noget. Jeg håber knageme der hurtigt kommer fast tag over hovedet på jer igen.

  Comment by Inge — 8. december 2013 @ 8:13

 3. Hvor er det bare træls, og jeg håber inderligt at forsikringen dækker. Det er hårdt at skulle trækkes med sygdom og angst, der behøves ikke at blive lagt stormskader og angst for forsikringens dækning oveni. Håber du har det lidt bedre i dag.

  Comment by Lene — 8. december 2013 @ 8:47

 4. @Gitte: Åh, det håber jeg sørme også. Jeg et ved at nå ud til kanten nu, fornemmer jeg.

  @Inge: Fast tag er en god ting ™ ingen tvivl om den ting.

  @Lene: Jeg håber også at forsikringen fortsat vil være til at danse med. Jeg er bare rigtig god til at forestille mig værst tænkelige tilfælde.

  Comment by Henny Stewart — 8. december 2013 @ 9:46

 5. Din mand har helt sikkert sparet en formue op, som han vil overraske dig med … enhver ved da, at ¼ pension levner rigeligt med overskud til det …
  Jeg håber og ønsker af al min kraft, at forsikringsselskabet vælger at dække jer fuldt ud – alternativet ville kunne knække enhver og ikke kun dig, som ligger ned i forvejen, så jeg forstår til fulde din angst og bekymring. Life’s not fair, som Scar siger.

  Comment by Ellen — 8. december 2013 @ 11:19

 6. @Ellen: Jeg tror nu ikke, Gordons ressourcer er så overvældende igen. Jeg har ikke andre erfaringer med forsikringsselskabet, for det er første gang, noget er gået så galt. Men det burde gavne os, at vi ikke er kommet rendende i tide og i utide.

  Comment by Henny Stewart — 8. december 2013 @ 14:51

 7. Som de andre håber også jeg virkelig, at forsikringen dækker, men jeg kan på den anden side set ikke se, hvorfor de ikke skulle det. Det er vel netop i sådanne akutte situationer man skal bruge den forsikring, man har betalt i dyre domme for.

  Comment by Stegemüller — 8. december 2013 @ 14:56

 8. @Stegemüller: Det bliver så første gang i mands minde, at vi har brug for forsikringen, så mon ikke de punger ud? Det regner jeg da med. Men alt kaosset kunne jeg altså godt have undværet.

  Comment by Henny Stewart — 8. december 2013 @ 18:30

 9. Ehhh – jeg håber da, du forstod min dybe sarkasme mht. Gordons pension?

  Comment by Ellen — 8. december 2013 @ 18:43

 10. @Ellen: Jo, den fattede jeg godt nok! 🙂

  Comment by Henny Stewart — 8. december 2013 @ 19:15

 11. Der er ingen retfærdighed til.

  Comment by Naja — 8. december 2013 @ 22:03

 12. @Naja: Nej, det er der ikke, og vi er langt ude, når den eneste trøst er, at der er andre, der har det værre.

  Comment by Henny Stewart — 8. december 2013 @ 22:42

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment