Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

9. december 2013

Mistanker

Filed under: Blandet — Tags: , , — Henny Stewart @ 14:11

Rotter på loftet?
Der skal gode kattenerver til at høre voksne mænd rende rundt oppe på taget. Mon han holder sig væk fra taget i fremtiden?

9 Comments »

 1. Åh hvor har dine katte det dog godt – dejligt at se. Der er ikke noget at sige til, at de ikke er vilde med de store nisser på taget.

  Comment by Stegemüller — 9. december 2013 @ 17:28

 2. @Stegemüller: Jamen, de skal da have det godt! De er vældig godt tilfredse med, at min seng nu står i stuen. Det passer dem også godt, at jeg ikke behøver en presenning over dynen mere. 🙂

  Comment by Henny Stewart — 9. december 2013 @ 17:49

 3. Hehe… mit bud er NEJ det gør han da ikke, han ville ha’ været derop, men gad ikke rigtig lige da de store nisser trampede rundt.. 🙂

  Comment by Inge — 9. december 2013 @ 19:00

 4. @Inge: Nej, han har allerede været deroppe igen og gennemført en rasende jagt, jeg ved ikke rigtig på hvad eller hvem. Men han har fået en (sund) skepsis overfor fremmede mennesker.

  @Gitte: Ja, mens der blev trampet og skåret og gjort ved deroppe, var han ikke rigtig interesseret, men så snart det holdt op, var han deroppe igen.

  Comment by Henny Stewart — 9. december 2013 @ 19:16

 5. Dejligt billede – mine katte ville have skyndt sig ned under sofaen …

  Comment by Madame — 9. december 2013 @ 19:12

 6. Okay, du har svaret via de andre kommentarer, for jeg ville også have sagt, at selvfølgelig skal han da derop igen. Vil bare helst selv bestemme hvornår 😉
  Må være dejligt at kunne sove uden pressenning …

  Comment by Ellen — 9. december 2013 @ 19:20

 7. @Ellen: Ja, hvis jeg overhovedet har noget at skulle have sagt, så foretrækker jeg at sove uden presenning. Presenninger var jo ellers noget, jeg måtte iføre mig, før i tiden, når jeg skulle ud i det offentlige rum. Men det var en anden slags presenning. 🙂

  Comment by Henny Stewart — 9. december 2013 @ 19:24

 8. Jeg gætter at kattene kan høre nogenlunde hvad slags nisser det er, og at de holder sig væk fra de store. Men så snart der er stille vil de gerne prøve at se efter.

  Jeg håber presenningen holder – jeg kan forestille mig at det er lidt bekymrende.

  Comment by Donald — 10. december 2013 @ 10:11

 9. @Donald: Ja, jeg tror egentlig også, kattene ved, hvornår de kan drive deres spil, og hvornår det er bedre at holde lidt afstand. Den presenning, vi har på nu, ligger helt fladt, og den ødelagte del af taget er fjernet, så det er meget bedre end den hurtige, mere tilfældige afdækning, der blev foretaget umiddelbart efter. Men jo, det er jo kun en presenning, og jo før, vi kan få den byttet til rigtigt tag, jo bedre.

  Comment by Henny Stewart — 10. december 2013 @ 11:19

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment