Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

8. februar 2014

Kender I det?

Filed under: Blandet — Tags: — Henny Stewart @ 16:43

Når man er kommet afsted i en sok med svigtende elastik, og selvsamme sok bliver ved med at dreje rundt, så man får, det, der skulle være hælen, foran, og efter en tid hele sokken krøllet sammen nede i tåen af ens støvle? Sådan var jeg kommet af sted forleden, og på trods af, at det to gange i løbet af dagen lykkedes mig at rette op på situationen, så var sokken atter nede i tåen af støvlen, da jeg kom hjem. Den røg ud med fynd og klem, den sok. Tænk, at hele ens dag kan blive så præget af en påklædningsmæssig fadæse som den. Jeg må have kammerpigen til at gennemgå garderoben nøje med henblik på at undgå lignende i fremtiden, ellers ryger hun ud, lige på en studs.

Ellers er det jo blevet 2014, så godt nytår.

Jeg blogger ikke så meget for tiden. De ting, der foregår i mit liv pt. egner sig hverken til at prale af eller bare omtale, for den sags skyld. Når en gang, om nogensinde, det interaurale kaos har lagt sig, vil der muligvis følge en beskrivelse og/eller en analyse. Men i øjeblikket er det altså kaos, der råder på samtlige harddiske, og det endda mest på grund af begivenheder, jeg ikke var i stand til at forudse. Og begivenheder af noget voldsommere art end den, jeg startede dette indlæg med at beskrive.

Men jeg er da ikke død eller sådan noget, de er blevet færdige med at lave mit tag, og det er endda delvis betalt.

Og her har vi min “White Pilot” fra HMT (Hindustan Machine Tools)
8. februar

19 Comments »

 1. Nej, det med sokken kender jeg ikke. Min butler sørger for, at den slags ikke sker.

  Jeg ønsker dig snarlig ro på samtlige harddiske, og at du er sluppet igennem uden defekte sektorer.

  Comment by Eric — 8. februar 2014 @ 17:15

 2. Håber det bedste, Henny….men ironi har du da stadig :-D:-D:-D. Kh … kusinen;-)

  Comment by Lissi — 8. februar 2014 @ 17:19

 3. @Eric: Desværre har jeg allerede opdaget et par defekte sektorer, men måske er der backup et eller andet sted …

  @Lissi: Tak skal du have!

  Comment by Henny Stewart — 8. februar 2014 @ 17:36

 4. Velkommen tilbage på bloggen, jeg havde godt lagt mærke til, at det var længe siden du havde skrevet noget. Jeg kender godt det med, at man ind imellem bare ikke har noget godt at sige, og så skal man hellere lade være.

  Comment by Stegemüller — 8. februar 2014 @ 18:11

 5. @Stegemüller: Nu er jeg jo på ingen måde bleg for at sige noget skidt, hvis det passer mig, men det har det så ikke en gang gjort! 😀

  Comment by Henny Stewart — 8. februar 2014 @ 18:26

 6. Jeg håber du røber lidt mere, når du er klar. Det var dejligt at høre nyt fra dig – ja, du må bede kammerpigen om gennemgå din garderoben nøje.

  Comment by Madame — 8. februar 2014 @ 19:30

 7. @Gitte: Ja, når jeg selv kan se hoved og hale på det, begynder jeg nok at skrive om det. I mellemtiden vil jeg så herse med “tjenestefolkene” 😎

  Comment by Henny Stewart — 8. februar 2014 @ 19:36

 8. Det er sgu heller ikke til at have folk i vore dage. Jeg har lige måttet fyre vores stuepige, fordi hun fjasede rundt med kammertjeneren … der er også en eller anden, der drikker vores vin, og det er naturligvis ikke os selv!

  Dit liv lyder dramatisk på den knapt-så-go’e måde, Henny. Jeg er (som før nævnt, men det tåler gentagelse) imponeret over, at du kan bevare humoren.

  Comment by Ellen — 8. februar 2014 @ 23:55

 9. @Ellen: Du har ret. Det er svært at have folk nu om dage. Bortset fra pjank, fjasen og mangel på kompetence, vil de saftsuseme også have løn! Kost og logi burde da ellers være rigelig belønning til slige personager! 😉

  Comment by Henny Stewart — 9. februar 2014 @ 7:31

 10. Sokker der lader sig spise af støvler, og harddiske med fejl, det er ski skidt.. Den kammerpige skal du vist holde i ørene. 🙂 jeg er imponeret over at din bidende humor stadig er intakt.

  Comment by Inge — 9. februar 2014 @ 8:08

 11. @Inge: Uden humor går det slet ikke. Jeg ved ikke, hvor godt det går med, men det går vel, som det bedst kan.

  Comment by Henny Stewart — 9. februar 2014 @ 10:46

 12. Jo, jeg kender godt til det med sokken! Mine gummistøvler er for store og hver eneste gang jeg er i dem, drøner sokken rundt og lever helt sit eget liv. Til min store glæde og fornøjelse opdagede jeg for nylig, at der nu er hul i gummistøvlerne og det er helt sikkert, at det næste par ikke skal købes “til at gro i” eller være med plads til X-antal sokker.
  Hav det godt helt deroppe nordpå.

  Comment by Annette (Holland) — 11. februar 2014 @ 17:24

 13. @Anette: Nej, vi skulle helst være ude over den alder, hvor skotøj købes til at gro i. Men da jeg tog på for en 12-14 år, oplevede jeg nu alligevel. at jeg gik en størrelse op i fodtøj. Det tog mig ganske lang til at indrømme det over for mig selv. Nu da jeg har tabt overvægten, er fødderne ikke skrumpet ind igen, og det tror jeg heller ikke, de gør …

  Comment by Henny Stewart — 11. februar 2014 @ 19:26

 14. Velkommen tilbage.

  Comment by Anni — 12. februar 2014 @ 9:29

 15. Tak, Annie!

  Comment by Henny Stewart — 13. februar 2014 @ 13:04

 16. Sokkeproblemet kender jeg, det kan ødelægge ens koncentration betragteligt 🙂 Jeg håber at livet snart vil være lidt mere venlig mod dig, det må gerne sende lysstråler din vej.

  Comment by Lene — 16. februar 2014 @ 17:04

 17. @Lene: Ja, det er så distraherende, at der kun er en ting at gøre, nemlig tage både sok og støvle af og så håbe, at det distraherer de andre mødedeltagere lige så meget.

  Comment by Henny Stewart — 16. februar 2014 @ 20:08

 18. I disse dage hvor arbejdsløsheden florerer alle vegne, må du kunne finde en bedre kammerpige, der kan styre de uregerlige sokkker.
  Dejligt at du kan bevare humoren midt i det kaos du befinder dig i.

  Comment by Pia — 20. februar 2014 @ 22:27

 19. @Pia: Ja, det skulle man jo tro, ikke sandt? Men det er nok ikke noget attraktivt job at arbejde for mig. Jeg gider det jo ikke en gang selv! 😉

  Comment by Henny Stewart — 23. februar 2014 @ 10:02

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment