Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

20. juni 2014

Jeg går og bliver så lang! (forlænget)

Filed under: Blandet — Tags: , — Henny Stewart @ 23:00

rose
Nu går jeg fra at være praktikant til at være revalidend. Min revalideringsperiode strækker sig frem til og med 31. december 2014, og jeg skal over på Jobcentret og underskrive kontrakten i næste uge. Naturligvis vil det være sådan, at hvis jeg skulle opleve en pludselig, mirakuløs forbedring i min helbredsstatus samtidig med, at jeg evt. fik tilbudt et job til en million milliard Euro om måneden, vil førnævnte kontrakt ikke stille sig i vejen. Ja, mindre vil endda kunne gøre det. Under alle omstændigheder vil jeg være beskæftiget året ud. Og der er da bestemt værre ting, man kan være.

Det var lige en opdatering på min situation. Og i år 2015 – sådan hen på efteråret, vil jeg kunne søge efterløn og dermed være mere frit stillet. Skulle jeg have lyst til at arbejde nogle timer, og skulle nogen have lyst til at betale mig en skilling for det, så vil det kunne lade sig gøre. Skulle jeg have mere lyst til at sidde og trille tommelfingre, ja så vil det også kunne lade sig gøre. Mao.: Tingene kommer til at kunne gå op, skulle man leve tilstrækkeligt længe.

Og så er der kun en uge til sommerferien. Den er jo ikke det værste, man har.
benved

6 Comments »

 1. Hvor er det dejligt at læse, at du nu er sikret frem til udgangen af 2014. Om sommerferien venter nemlig lige om hjørnet, slet ikke så ringe endda 🙂 God weekend til dig

  Comment by Lene — 21. juni 2014 @ 9:23

 2. Tak til jer alle sammen. Jeg håber, det der nu sker, er godt. Det jeg har fået bevilget er nemlig selve revalideringen. Revalideringsydelsen skal der tages selvstændig stilling til, og det er ikke sket endnu. Hvis de finder ud af, at vi bør kunne eksistere på Gordons brøkpension, så bliver der tale om en meget tynd revalidend og en meget tynd pensionist. Men altså, lad os nu se. Systemerne er bare så utroligt skræmmende somme tider. Hvis ellers jeg var rask, ville jeg virkelig meget hellere have en chef. Selv en træls og bøvet en, for i et arbejdsforhold har man altså rettigheder, ikke kun pligter.

  Comment by Henny Stewart — 24. juni 2014 @ 11:24

 3. Så er der lys for enden af tunellen, for nu at bruge en solid floskel … jeg glæder mig på dine vegne over, at det ser mindre slemt ud end for nogle måneder siden – selv om der tilsyneladende er et slip på omkring ni måneder i 2015.

  Comment by Ellen — 21. juni 2014 @ 10:08

 4. Når man lever på systemets nåde, var det ikke det værste, der kunne ske: at få henstand med jammerligheden.

  Og skulle det ende med, at du faktisk bliver valideret, er det jo ikke så tosset 🙂

  Comment by Eric — 21. juni 2014 @ 20:17

 5. Åh hvor er jeg glad på dine vegne over, at du endelig har fået klarhed på din situation. Det er ikke rart at leve i uvished. Tillykke med det.

  Comment by Stegemüller — 22. juni 2014 @ 15:58

 6. Det glæder mig på dine vegne, at der er ved at komme lidt styr på din arbejds situation.

  Comment by Inge — 23. juni 2014 @ 14:31

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment