Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

24. juni 2014

Fornærmeligt svar på åndssvagt spørgsmål (Vol. 1)

Filed under: Blandet — Tags: — Henny Stewart @ 11:39

Åndspygmæ spørger: Hvad er det med alle de mennesker, der går med solbriller, selv om det er overskyet? Svar fra mig personligt: Jeg har solbriller med styrke i. Solen skinnede, da jeg tog hjemmefra. Jeg er 59 år gammel og begyndt og blive en smule glemsom. Jeg har lissom glemt de almindelige briller derhjemme. Tager jeg solbrillerne af, risikerer jeg at ramle ind i en lygtepæl, eller, endnu værre, dig, Grønært!

For at du nu ikke skal forledes til at tro, at ovenstående er eneste grund, vil jeg lige nævne et par andre: Det kunne være, at man havde været ved at græde sine øjne ud over noget frygtelig sørgeligt og privat og ikke ønskede at påføre sine omgivelser pligt til at trøste og bære. Det kunne være, at man havde ophovnede øjne over noget pollenallergi. Det kunne være, at man p. gr. af sygdom tåler stærkt dagslys dårligt. Det kunne være, at man var blind og ikke ønskede, at omverdenen skulle kunne se det i et svuptag. Plus sikkert et par snese andre grunde. Er du med?
solbriller

10 Comments »

 1. Det ku være solen var for stærk for de nye indopererede linser.

  Comment by Annamarie — 24. juni 2014 @ 13:44

 2. Jeg er helt med.. går ofte selv med solbriller når jeg synes det blæser eller lyset er for skarpt. Synes i øvrigt mine øjne er blevet sarte efterhånden som jeg er blevet ældre. 🙂

  Comment by Inge — 24. juni 2014 @ 15:26

 3. Den mulighed havde jeg slet ikke inde på radaren, Annamarie. Jeg har samme oplevelse af, øjnene skal passes bedre på nu om dage. Så irriterede det mig, at jeg for anden gang inden for en kort periode var blevet stukket helt andre motiver i skoene. Så lad os nu have de solbriller, ikke, og hold så lige disse os uvedkommende teorier om vinøse nattesæder ( I only wish, as if) eller om at “vi tror vi, er noget”, fra døren. Det er jeg faktisk også, noget godt og værdifuldt, som de fleste andre nu også er det, på hver vores måde. Men det er en hel anden snak, som faktisk ikke behøver handle ret meget om briller med mørkt glas.

  Comment by Henny Stewart — 24. juni 2014 @ 23:45

 4. Og når jeg bruger kontaktlinser er mine øjne mere sarte, så skal jeg have solbriller på. Jeg har aldrig tidligere brugt solbriller, men jeg oplever også som Inge,at det har ændret sig med alderen.Jeg misser mere med øjnene og hele tiden kniber øjnene sammen, så er det bedre at bruge solbriller 🙂

  Comment by Lene — 25. juni 2014 @ 7:28

 5. @Lene: Jeg har aldrig brugt kontaktlinser, men jeg kan sagtens forestille mig, at det gør øjnene mere sarte. Og det er rigtigt, det med det tiltagende misseri, det oplever jeg også. Det giver bare rynker, og dem har man nok af i forvejen …

  @Ellen: God idé, den vil jeg skrive mig bag øret! 🙂

  Comment by Henny Stewart — 25. juni 2014 @ 16:27

 6. Kors, siger jeg bare … Er der virkelig nogen der går op i den slags?
  Kan du ikke bare sige næste gang: “Jeg er blind, men absolut ikke døv!”?

  Comment by Ellen — 25. juni 2014 @ 16:06

 7. Det er for at holde Se og Hørs fotografer på afstand og for ikke at blive blændet, når man smiler til et spejl.

  Comment by Eric — 25. juni 2014 @ 19:43

 8. 😉 Se, det var en god vending. Den vil jeg skrive ned og bruge in another afsnit!

  Comment by Henny Stewart — 26. juni 2014 @ 18:56

 9. Mange har styrke i deres solbriller, og det er jo rigtig smart 🙂

  Comment by Madame — 6. juli 2014 @ 16:43

 10. @Gitte: Det er det nemlig! 😎

  Comment by Henny Stewart — 6. juli 2014 @ 16:54

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment