Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

5. august 2014

Ikke på selvmordets rand, men i …? ;-)

Filed under: Blandet — Tags: , — Henny Stewart @ 21:04

Hvorhenne?
Første præmie: En gratis, uledsaget fodtur i Hjørring Bjerge. Anden præmie: To gratis, uledsagede fodture i Hjørring Bjerge …

Det var sidste dag, inden revalideringen atter kører i sving. Ved visse lignende anledninger har jeg været på selvmordets rand, måske ikke helt konkret, men sq ikke meget galt. Nu tror jeg nok nærmest, jeg glæder mig. Glæder mig til at se de smukke kolleger og de henrivende kursister. Jeg keder mig ikke herhjemme, og jeg er ikke færdig med mine projekter, så jeg kunne godt have brugt et par uger mere, men det går nok. Jeg kunne også godt have brugt lidt tid med mit nye pas og mit nye blå sygesikringsbevis, men det havde jeg heller ikke “tid” til. Den slags tid, man antyder ved at gnide højre hånds tommel med de andre fingre …

Foruden det ovennævnte sted, hvor jeg både gik frivilligt med og også gjorde nogle indkøb, var vi i Actium + for at købe en ordentlig stok til mig. Jeg havde en, men det var sådan en bambusfidus. Jeg har nu fået en, der er gjort af en gren af en eller anden bomstærk træsort. Når jeg har brug for stok (hvilket ikke er hver dag, så langt fra), har jeg brug for en ordentlig en af slagsen. Men mht. mig og stokke, så har jeg det stadig sådan, at jeg hellere falder på r*ven en gang for meget end tager det monstrum med i det offentlige rum. Men somme tider, skal jeg altså bruge stok. Forh*lv*deo*sse.

Ellers var jeg hos specialist og fik udskrevet medicin. Recepten var bare ikke kommet frem til apoteket. Det er efterhånden ved at være træls. Man burde have en gave for hver gang, det sker. Men det ordner sig vel. Om ikke i morgen, så en gang i næste uge. Men hvorfor hulen kan de ikke tage og få lægernes og apotekernes computere til at snakke noget bedre sammen? Det er sq da p*sseirriterende.

Undskyld min noget overdrevne brug af *’er.
Update 6/8 kl. 20.30: Det var Biltema, jeg var i. De, der gættede det, kan selv afhente deres præmier. Angående mit problem med elektroniske recepter, er det nu i orden. Det viser sig, til min store glæde, at når systemer ikke virker, kan mennesker bringes til det. I ved selv, hvem jeg mener. Tak!

5 Comments »

 1. til det sidste: computere skal bare snakke sammen ordentlig, det er træls når man har begivet sig hen til apoteket og så må gå igen uden medicin.
  Men det er dejligt at du glæder dig til revalideringens start, goddag i morgen (eller det er nok i dag 🙂

  Comment by Lene — 6. august 2014 @ 3:16

 2. Jeg har gået mange dejlige ture i Hjørring Bjerge, så det kan du ikke skræmme med.. 🙂
  God dag til dig i dag.

  Comment by Inge — 6. august 2014 @ 9:11

 3. Jeg vil altså hellere vinde din fodtur end en fodtur til Roskilde 😉 – selv fra hvor jeg bor …
  Det er alt sammen både godt og skidt, kan jeg læse. Jamen så er alt jo ved det gamle, ikke?
  Det må være et godt tegn, at du glæder dig.

  Comment by Ellen — 6. august 2014 @ 10:43

 4. Det er dejligt at høre, at du glæder dig til revalideringens start. Det må du fortælle om her.

  De to sæt computere skal da bare tale sammen. Min medicin er altid fremme, når lægen har lagt den på serveren. Bruger I ikke serveren?

  Comment by Stegemüller — 6. august 2014 @ 11:21

 5. @Lene: Det skal de, men det gør de ikke, og det er ikke i orden endnu.

  @Inge: Men du kan jo ikke gætte, hvor det er, jeg har været!

  @Ellen: Jo, livet er jo et blandet lot. Så længe der bare ikke kommer “r” i sidste ord i foregående sætning.

  @Stegemüller: I praksis bliver der ingen forskel på den praktik, jeg afsluttede før sommerferien, og den revalidering, jeg er startet på i dag. Men det er nu godt nok. Har ikke det store behov for “nyt” og “overraskelser”.

  Nej, den server, der bruges her, virker åbenbart ikke. Og det er stadig ikke bragt i orden. Jeg har ringet til apoteket flere gange, der er intet nyt. Lægerne kan jeg overhovedet ikke ringe op. Ingen tager telefonen, og der er ikke en gang en telefonsvarer, hvor man kunne lægge en besked. Jeg har sendt dem en håndskrevet epistel, der vel når frem i løbet af et par dage, hvorefter jeg vel får min recept. Godt det ikke er noget livstruende. [sarkasme]Bare lidt angst og depression og sådan.[/sarkasme]

  Comment by Henny Stewart — 6. august 2014 @ 18:14

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment