Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

8. august 2014

Oprydning og et FYI:

Filed under: Blandet — Henny Stewart @ 20:21

Det er nok en slet skjult hemmelighed, at jeg i flere år samlede på internetdomæner. Jeg havde vist en plan om at overtage hele internettet, sådan én side ad gangen. Nu er en vis realitetssans imidlertid slået ind, og jeg har fattet, at det nok ikke lader sig gøre. Godt det samme!

Faktisk er det sådan, at jeg indtil for få øjeblikke siden ejede domæner, som jeg ikke havde opdateret eller i det mindste gjort et eller andet ved i flere år. Jeg har masser af undskyldninger, og de fleste er gode nok. Men jeg er nok begyndt at leve mere i nuet og ikke så meget i planer om, hvad man skal have lavet i en mere eller mindre fjern fremtid. Derfor kommer der her en Oplysning til Borgerne om Samfundet, eller en F.Y.I:

denlillenetavis.dk
extrablog.dk
hennys.dk
jul-e-nissen.dk
morfema.dk
nonameyet.dk
pcguru.dk
pcircus.dk
skolenigamledage.dk
spotlife.dk
sprogcenternord.dk
surfen.dk

At jeg nu har slettet disse domæner, betyder, at andre i løbet af kort tid vil kunne registrere dem, hvis de ellers synes, det ku’ være noget. Selv synes jeg, at der er flere gode imellem. Fx fik jeg en gang tilbud om at sælge spotlife.dk. Jeg sagde nej, for den gang havde jeg store, store planer med det. Nu kom vi aldrig til at snakke pris, så tilbuddet kunne måske have lydt på 3,75 kr. Jeg er ikke nødvendigvis gået glip af en formue.

Som sædvanligt, når jeg ikke har nogle fornuftige illustrationer, bringer jeg her et billede af et armbåndsur. Det er altid en God Ting ™, efter min mening altså.
Dagens ur

Nu skal jeg så lige huske at have de døde links slettet på de tilbageværende sider, men jeg når det nok.

6 Comments »

 1. Det var da en af de ikke så fysisk krævende oprydningsarbejder, du har haft gang i der – men det hele tæller selvfølgelig i det store regnskab 🙂

  Comment by Ellen — 8. august 2014 @ 21:43

 2. @Ellen: Det kan du tro, det gør. Og fredag eftermiddag første uge efter ferien må altså godt kunne klares siddende.

  Comment by Henny Stewart — 8. august 2014 @ 21:48

 3. Hvor har du været kreativ med dine domænenavne, flere af dem er da virkelig gode – men godt du fik ryddet ud i dem; det – som du siger – bedre at lev i nuet.

  God weekend!

  Comment by Stegemüller — 8. august 2014 @ 23:02

 4. @Stegemüller: Ja, der gik jo lidt sport i det på et tidspunkt. Men nu er det på tide at “konsolidere” foretagendet! 😀

  Comment by Henny Stewart — 9. august 2014 @ 13:37

 5. jeg ku’ godt ha’ tænkt mig at opleve, hva’ du ku’ ha’ fået ud af jul-e-nissen.dk..

  Comment by Naja Fuglsang-Damgård — 9. august 2014 @ 18:50

 6. @Naja: Det var såmænd bare alle de billeder, jeg tog på sprogskolen i årene 2006-2012. Jeg syntes, det var tid at tage dem ned nu, men jeg har naturligvis gamle sikkerhedskopier, så hvis der er noget, du gerne ville have, kan du bare sige til.

  Comment by Henny Stewart — 9. august 2014 @ 19:19

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment