Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

16. september 2014

5 timers rejse med dokumentation

Filed under: Blandet — Tags: , , , , , — Henny Stewart @ 18:15

D a rejsetiden, incl. ærinde er så lang, må der jo blive tid til at skrive undervejs. Jeg har allerede konstateret, at jeg ikke kan finde ud af at indsætte de billeder, jeg tager med telefonen, så jeg må færdigredigere, når jeg kommer hjem.
forsinkede billeder
Nå, men her er jeg så i toget, første gang efter min operation. Man er vel ved at være rehabiliteret. Manden mente i hvert fald, at det var vigtigere, at han fik sin traktor repareret i dag end at karte mig rundt i landskabet. To hwa, det gør jo heller ikke ondt at køre i tog. Vi er allerede ude af Brønderslev!
forsinkede billeder 2
Så troede jeg, at jeg havde fundet en snedig genvej fra stationen til min specialist. Det havde jeg ikke, og jeg kom for sent. Specialisten var også lidt forsinket, så det gjorde ikke så meget. Men god til at finde vej, det er jeg ikke.
forsinkede billeder 3
Efter endt konsultation kunne jeg nærmest vade ind i det tog, der skal bringe mig tilbage til Hjørring town.

Så vidt, så godt. Så er der lidt ærinder i Hjørring, der skal besørges, inden jeg klatrer ombord på bybus Nr. 2. Vel ankommet til hjemmet, må jeg huske at inspicere Stigaen og se, om den har fået det bedre.

1 kommentar »

 1. Et spamfilter, der er alt for aktivt, har været inde og fjerne kommentarer her. Jeg kan ikke gendanne dem, som de var, men jeg kan fortælle, hvad folk skrev:

  Inge – Bymarken68 – skrev følgende:
  Toget er skam et ganske udemærket transportmiddet, og du slipper for at finde p-plads til det.. 🙂

  Jeg svarede:
  @Inge: Enig. Det eneste, der kan være træls ved tog, er når de ikke kører lige præcis, når det passer mig, men det var jo ikke tilfældet i dag. Nu har jeg godt nok bil, men jeg har ikke kørekort, og har heller aldrig haft det, så jeg er afhængig af at have chauffør. Samme tur ville have taget max. 3 timer i bil, så selv om det med parkering kan være et problem, så sparer man altså noget tid med sådan en. Det er også en god følelse af frihed, at man kan tage af sted, lige når man vil.

  Stegemüller skrev følgende:
  Det er da fedt at køre med tog, man sidder bare der og sidder og kan ikke andet.
  Hvad er “Stigaen”?

  Og jeg svarede noget i retning af (kan ikke finde den faktiske mail):
  @Stegemüller: Enig. Stigaen er vores havetraktor, som vi absolut måtte have til vores 800 kvadratmeter have. Stiga er et svensk mærke, og deres traktorer er altid gule.

  Naja skrev:
  Det hele ser meget bekendt ud! Tog er udmærkede opholdssteder, men banegårde og perroner… De mindst charmerende i regionen må være Brønderslev og Lindholm… Don’t ever get stuck på Lindholm station… det bli’r ikke kedeligere… bortset fra Brønderslev, altså.

  Her kan jeg heller ikke finde svaret, men jeg kan oprigtig talt ikke forestille mig andet, end at jeg har været totalt enig i det hele! 🙂

  Comment by Henny Stewart — 22. september 2014 @ 12:48

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment