Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

19. november 2014

Kold i røven

Filed under: Blandet — Tags: , , , — Henny Stewart @ 16:58

Boeltsminde
Ja, inderligt kold i røven kan man blive sådan en råkold novembereftermiddag, når man sidder på en bænk under det halvtag, der nu udgør rutebilstationen i Hjørring. Samtidig kan man kigge over på den tomhed, der en gang var en rutebilstation/busterminal med en varm ventesal, hvor der oven i købet var til at holde ud at opholde sig, efter at rygning blev forbudt derinde.

Men forude venter store ting! Et teateroplevelseshus, hvad sådan en krydsning nu kan blive til, som skal koste mange, mange millioner, hvoraf de fleste Gud ske lov ikke skal komme fra kommunekassen. Det skal nok blive godt, det der <indsæt navn på Hjørrings nuværende borgmester><fuge-s>-minde. Det må vi i hvert fald håbe!

Forresten kom bybussen ikke, og efter 20 minutter var vi nogle stykker, der enedes om at tage en taxa. Det er sq et komplot. Men som taxachaufføren sagde: Vi kunne sagtens køre lige så billigt som busserne, hvis vi fik det samme i tilskud. Det kunne de sikkert. Men da man nu har medlemskort til de offentlige transportmidler via sin skattebillet, er det noget ærgerligt, at bussen ikke kommer. Og at man skal fryse sig halvt ihjel, mens man venter. Det var bare lige det, jeg ville sige.

2 Comments »

  1. Surt.
    Jeg blev også særdeles kold i røven sidste gang jeg ventede på en bus. Så kold, at jeg satte mig på mit yndlingstørklæde. Og lod det ligge på bænken, da bussen kom. Dammit. Det var dobbeltstrikket og faktisk rigtig flot 🙁

    Comment by Ellen — 19. november 2014 @ 17:41

  2. @Ellen: Ja, så ville jeg godt nok også have ærgret mig, hvis jeg havde mistet sådan en tørklæde på den måde! 🙁

    Comment by Henny Stewart — 19. november 2014 @ 17:55

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment