Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

27. november 2014

Må man godt …?

Filed under: Blandet — Tags: , , , , , — Henny Stewart @ 20:48

Pukkelryg
Når man nu sidder der i toget med sin sms-nakke, på hver sit lille klapsæde, med hver sin lille lysende skærm foran sig, må man så godt skæve til, hvad naboen sidder og laver? Når man fx ikke kan få forbindelse midt ude på bøhlandet i Brønderslevs omegn, kunne det jo være rart at vide, om man er alene om det problem, eller om det er alment gældende for alle mobiltelefoner i togafsnittet …

5 Comments »

 1. Når man sidder tæt, er det svært ikke at skæve til sidemandens skærm.
  Jeg synes det er OK at spørge sig for om dækning.. 🙂

  Comment by Inge — 28. november 2014 @ 8:51

 2. Mens jeg har været indlagt, har mit VISA-kort været stjålet af en medpatient og det har været meldt stjålet af en ukendt person, så jeg pludselig ikke kunne bruge det til netbank. Det meste af min dag i dag i dag er gået med at få åbnet kortet igen og også få åbnet netbanken igen igen. Heldigvis ligger der her i Hvidovre en filial med kasse, hvor jeg kunne hæve nogle kontanter indtil mit nye kort kommer. Øv hvor var det bare besværligt.

  Comment by Stegemüller — 28. november 2014 @ 16:06

 3. @Inge: Jeg endte også med at skæve til både venstre og højre, men de spillede backgammon på deres telefoner, så det var vel ikke aktuelt med netforbindelse.

  @Stegemüller: Nej altså, hvor træls! :-(Jeg håber, det er gået i orden for dig, og at tyven ikke har tømt din konto! Det var da ikke ligefrem den slags, du havde mest brug for lige nu! Jeg kan ikke mindes, hvornår jeg sidst har været inde i en bank, det er jo ikke hverdagskost mere, nu hvor man betaler med kort overalt og ellers ordner sine bankforretninger på nettet.

  Comment by Henny Stewart — 28. november 2014 @ 17:21

 4. Det er da helt i orden – hvis det er muligt at kigge, er det i orden! Eller, som Inge siger: spørg, hvis det er 🙂
  Vi kigger da også ind ad vinduerne, hvis vi kan slippe afsted med det, når vi går langs gaden, ikke?

  Comment by Ellen — 28. november 2014 @ 20:53

 5. @Ellen: Jo, vi kigger måske nok ind ad vinduerne, men vi indrømmer det da vel ikke? 😉 Men jeg synes nu heller ikke, det er helt det samme, selv om de to fænomener er relaterede.

  Comment by Henny Stewart — 29. november 2014 @ 12:09

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment