Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

2. december 2014

Man skulle jo tro …

Filed under: Blandet — Tags: , , , , — Henny Stewart @ 19:45

Dovendyr
Ja, man skulle jo tro, at man, når man holder et antal katte, kunne blive fri for at have mus på matriklen. Det er så ikke ubetinget tilfældet, kan jeg berette. Men jeg har haft en kammeratlig samtale med kattene, for det er saftsuseme for dårligt, at man kan blive nødt til at stille musefælder op, når her bor så mange katte. Men, som det ses, har de meget travlt med at sove og holde varmen.

5 Comments »

 1. Katte holder ikke mus væk. De henter dem udefra og tager dem med ind i huset! På den måde er legetøjet sikret, især når musen slår sig ned bag køkkenskabet 😉

  Comment by Ellen — 2. december 2014 @ 22:19

 2. Måske har Ellen ligefrem ret i, at kattene henter musene ind udefra? Da jeg var barn og boede på landet var det anderledes fat; der åd kattene de indeboende mus.

  Comment by Stegemüller — 3. december 2014 @ 7:48

 3. @Ellen: Det kan godt være, du har ret. De henter musene ind for underholdningens skyld. De elendige snøbler! Jeg forlanger jo ikke engang, at de skal æde musene. Hvis de bare ville skræmme dem væk, ville jeg være tilfreds.

  @Stegemüller: Jeg tror I har ret. Så er jeg også ret overbevist om, at landkatte er i en anden fagforening end bykatte. Jeg er jo også vokset op på landet, og der havde man altså katte til at fange mus og rotter, og det gjorde de også.

  Comment by Henny Stewart — 3. december 2014 @ 13:52

 4. Tot er én gang kommet med en død mus, men ellers æder han dem uden at levne noget. De er nogle banditter, de katte.

  Comment by Eric — 3. december 2014 @ 16:09

 5. @Eric: Ja, banditter er vel et af de mildeste udtryk, man kan bruge om dem.

  Comment by Henny Stewart — 3. december 2014 @ 19:08

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment