Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

18. december 2014

Forklaring følger

Filed under: Blandet — Tags: , , — Henny Stewart @ 19:24

Måske til oktober næste år. Foreløbig har jeg i hvert fald planlagt indlægget til udgivelse den første oktober 2015. Der er noget, jeg har stærkt brug for at give udtryk for, men omstændighederne tvinger mig til at lade være indtil videre.
I klemme
Så fulgte forklaringen hurtigere, end jeg oprindelig havde forestillet mig det. Den kan læses i indlægget herunder.

4 Comments »

 1. Du gør mig altså nysgerrig.

  Comment by Stegemüller — 19. december 2014 @ 12:53

 2. @Hanne: Jeg er kommet i klemme mellem nogle uhensigtsmæssige forretningsgange, nogle måske knap så kompetente medarbejdere og en mangel på ansvarlighed i den kommunale sagsbehandling. Men da jeg er voldsomt afhængig af samme i øjeblikket, kan jeg ikke godt lufte min galde offentligt. Men lur mig, om jeg ikke gør det alligevel, hvis det kommer så vidt, at jeg må starte en klagesag. Det er ikke ret spændende, i virkeligheden.

  Comment by Henny Stewart — 19. december 2014 @ 16:35

 3. Så må vi jo pænt vente, men det er altså ikke pænt af dig at servere appetitvækkere, når sulten først stilles om 10 måneder.

  Comment by Eric — 19. december 2014 @ 17:24

 4. @Eric: Beklager. Jeg har trang til at lukke langt mere luft ud gennem sidebenene, end jeg allerede har gjort her. Som jeg skrev til Hanne, er det i virkeligheden ikke ret spændende. Mit inderligste håb er, at det rager mig langsomt om 10 måneder, men en slags sag bliver der nu ud af det. Hvis jeg kommer ud for ringe behandling, kan jeg beklage mig, men jeg kender en hel masse andre, der ikke har sprog til det, og nogle gange gruer jeg altså for, hvordan de mennesker kan blive kørt rundt i manegen.

  Comment by Henny Stewart — 19. december 2014 @ 19:20

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment