Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

25. januar 2015

Den dersens afklaring, ikke?

Filed under: Blandet — Tags: , , — Henny Stewart @ 12:57

For et stykke tid siden lavede jeg en statusopdatering på FaceBook, hvor jeg skrev følgende:

Føler mig forunderligt afklaret, og det er der da vist slet ingen grund til.

På denne kolde, solbeskinnede søndag,
Vintersol
hvor jeg atter en gang har grebet katten på fersk gerning, i gang med at forvandle en stolpe til en tandstikker. Ja, han er ihærdig. Han har arbejdet på det i snart 9 år nu:
Demolition Cat
Ja, netop i dag er det faldet mig ind, at jeg måske skulle forklare det med afklaringen lidt nærmere.

Tiden nærmer sig, hvor min revalideringsperiode slutter. Det, jeg er afklaret på, er at jeg ikke har lyst til bare at sidde hjemme og skrive/sende ansøgninger og gå fra at være en sag hos kommunen til at være en sag hos A-kassen. Er i det hele taget træt af at være en sag og at blive sagsbehandlet.

Jeg vil faktisk meget hellere have et arbejde, og jeg er begyndt for alvor at sige som en, der søger arbejde. I betragtning af min alder, se venligst bloggens titel, kan det jo blive op ad bakke. Men hvor jeg før har gået og forsøgt at få mit hoved til at forstå, at jeg er færdig som sanger, har mit hoved nu svaret, at det er jeg ikke parat til at acceptere.

Det hænger sammen med, at jeg har fået det bedre og er begyndt at tro på, at jeg faktisk vil kunne holde til et arbejde, og at jeg har nogle vers at synge endnu. “At komme i ordinær beskæftigelse”. Kunne man måske forsigtigt antyde, at det der revalidering er ved at have virket?

Muligvis ville det være en blidere proces for mig at acceptere, hvis jeg havde fået hovedet overtalt til at være færdig med arbejdslivet. Men det har jeg altså ikke, og jeg mener faktisk, at jeg har en del at byde på som medarbejder stadigvæk. Nu drejer det sig så om at finde en arbejdsgiver, der også kan se det. Øvelsen er indledt.

6 Comments »

 1. Det var dejlig læsning!
  Med alle de flygtninge, der strømmer ind for tiden, må der da være en mulighed for at komme tilbage til noget, der ligner dit gamle job … man har vel lov at være optimistisk, har man ikke?
  Jeg ønsker dig held og lykke med det hele!

  Comment by Ellen — 25. januar 2015 @ 13:50

 2. Tillykke med den nye afklarethed, og ikke mindst tillykke med at du nu har det så godt, at du kan tænke de tanker.

  Comment by Eric — 25. januar 2015 @ 14:12

 3. Hvor er set opløftende læsning :-D. Bliver da helt glad i låget af det. Du er en sej sjæl. Kh kusinen, der er endnu ældre end dig og slet ikke færdig ned arbejdslivet endnu, selvom det hastigt lakker mod enden 😉

  Comment by Lissi — 25. januar 2015 @ 14:15

 4. Tillykke – hvor lyder det godt. Du har da masser at byde på endnu, og hvis den der revalidering har hjulpet er det jo bare rigtig dejligt. Jeg håber, du kan finde en arbejdsgiver, der er lige så afklaret som dig.

  God søndag.

  Comment by Stegemüller — 25. januar 2015 @ 14:24

 5. Forresten: Smuk missekat!

  Comment by Stegemüller — 25. januar 2015 @ 14:25

 6. @Ellen: Tak skal du have. Jo, man har lov at være optimistisk. Også selvom det evt. skal ske på baggrund af, at nogle mennesker har været nødt til at flygte fra alt det, de havde tilknytning til.

  @Eric: Tak! Ja, uanset hvordan det kommer til at gå, det med beskæftigelsen, er det dejligt at føle sig stærkere og mindre syg og sårbar.

  @Lissi: Tak! Ja, nu får vi se, hvordan det hele kommer til at gå. Men jeg mener faktisk, at jeg godt kan tage en tørn mere.

  @Hanne: Tak. Ja, det er positivt, at revalidering kan hjælpe, selv på et gammelt skrog som mig.

  Ja, katten er min yndlings. Han begynder efterhånden at vise tegn på, at han ikke er så ung, som han har været, men ja, han er stadig en køn mis. 🙂

  Comment by Henny Stewart — 25. januar 2015 @ 16:13

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment