Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

17. maj 2015

At lukke og slukke?

Filed under: Blandet — Tags: , , — Henny Stewart @ 20:15

Det er spørgsmålet. Som I måske kan huske, faldt mit seneste indlæg lige før Påske og nu er vi ved at være henne i Pinsen. Bloggen har oplevet tørke før i perioder og er kommet igen med både blomster, giftigheder, protester, klagesange og hvad der sådan ellers hører sig til.

Jeg har haft bloggen i 7-8 år nu, og man kan sikkert samle en sag om mig, “hun er kugleskør”, hvis man skulle have noget sådant i sinde. På den anden side er der ikke nogle løgne herinde. Alt er den rene, skinbarlige sandhed, ganske vist set i dagens subjektive skær. Man kan jo ikke andet, når man skriver herindefra (peger på pandelapperne). Sagerne kan i visse tilfælde blive sat en anelse på spidsen, men der står de også nogle gange bedst.

På den anden side set, hvis nogen allerede har været ved at samle sådan en sag, så er det lidt for sent at lukke bloggen.

Det kunne jo også være, man kunne få den op i omdrejninger igen, hvem ved? Jeg har dog allerede besluttet at lukke bloggens facebookside. Jeg er hele tiden så nervøs for, at jeg ved et enkelt klik skulle være kommet til at købe reklamer på facebook. For det vil jeg godt nok ikke betale for!

5 Comments »

 1. Hellere få end ingen indlæg fra din side, Henny.Jeg holder meget af din humor og din til tider knivskarpe pen – også selv om vi ikke altid er helt enige i alt.
  Jeg er nysgerrig efter at høre, hvordan det går med jobsituationen … er det noget, du har lyst til at skrive om?

  Comment by Ellen — 17. maj 2015 @ 21:19

 2. @Ellen: Jeg lader den ligge indtil videre. Om arbejdet er der ikke så meget at fortælle, andet end at jeg stadig arbejder. Nu på kontrakt! Ellers går det sådan stille og roligt, benene ned og hovedet op… 😉

  Comment by Henny Stewart — 18. maj 2015 @ 12:44

 3. Uf, det ville være trist om du lukkede. Jeg er ganske og aldeles tavs læser, lidt ny i det, og er tosset med dig!
  Jeg har klukgrinet mig gennem det meste af dine skriv, og kan lide din sarkasme og din skarpe pen. Faktisk overvejede jeg, da jeg fandt dig, om jeg skulle sende dig et lille skriv, en lille tak for dine ord. Det gør jeg så nu.
  Hellere lidt end intet.

  Comment by HemmeLine — 18. maj 2015 @ 20:38

 4. @Stegemüller og @HemmeLine: Tak skal I have. Jeg bliver hængende lidt endnu. Hvis bloggen overhovedet spiser brød, er det meget lidt.

  Comment by Henny Stewart — 19. maj 2015 @ 13:57

 5. Jeg ville savne dig, hvis du lukkede og slukkede. Du har – som Ellen skriver – en skarp og god pen, som jeg nødigt vil undvære. Jo længere jeg kender dig, jo mere går det op for mig, at vi har mange ligeartede problemstillinger.

  Comment by Stegemüller — 19. maj 2015 @ 9:43

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment