Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

6. marts 2016

Streg i regningen!

Filed under: Blandet — Tags: , , , , — Henny Stewart @ 18:52

Det faktum, at gårsdagens støvregn blev til sne, er, jeg gentager, er blot vinterens sidste krampetrækninger. Foråret vil blive rullet ud, uanset hvor meget Kong Vinter ellers beslutter sig til at skabe sig!

Om det har noget med sagen at gøre, skal jeg ikke kunne sige. Sandt at sige er jeg ikke altid lige sikker på, hvad sagen er, men lad det nu ligge. Men nu er det sådan, at jeg ikke uden ganske betragtelige udgifter har lavet hjemmekontor i min stue. Der er skrivebord, stol og lampe, samt mulighed for tilslutning af komputationsapparat. En forudsætning er så, at man er i stand til at sidde. Der har jeg somme tider lidt udfordringer. F.eks. Kong Dumpingsyndrom, Kong Mavesmerter og Dronning Svimmelhed. Alle disse royale personager har jeg jævnligt besøg af, således også i dag. Derfor forlægger jeg selv residensen til det andet hjemmekontor:
Kontor
I den forbindelse har jeg en klage: Hvordan kan det være, at ens tæer altid skal hænge udenfor, når man har indstillet elevationshelvedet til noget, der minder mere om en stol end en seng? Det må være nogle beregninger, der er slået fejl. Skulle måske skrive en rapport til “Jysk” om det. Men Lars Larsen er ikke på nettet, så det nytter nok ikke så meget, ud fra et “Hestens hoved hellere end den anden ende-princip”.

Bortset fra det sker der på mikrokosmos ting og sager: Mine skæve køkkengardiner har fået følgeskab af nogle helt lige, helt rene persienner. Dermed har vi kunnet pensionere de der rullegardiner med døde fluer, edderkopper og andet på. Dem har jeg også følt trang til at flå ned i lang tid. Måske kan vi sælge dem til nogen, der skal optage en film om mord i UdkantsDanmark. De ville passe strålende i et Låsby-Svendsen-Hus.
Persienner
Nå, det var bare lidt pjat på en halvkedelig søndag. Nu efterlyser jeg noget vejr, jeg gider være ude i, for jeg er vist ved at få lidt hytte-kuller.

6 Comments »

 1. Dagens længde er steget 4 timer og 27 minutter i Aalborg, så der er vel håb om det forår. Elevationssenge til kontorbrug skal sikkert købes X-long.

  Comment by Eric — 6. marts 2016 @ 20:12

 2. @Eric: X-long, ja, det skal de sikkert være. Det må de jo vide noget om, de kommuner, der sender folk i “sengepraktik”.

  Comment by Henny Stewart — 6. marts 2016 @ 20:58

 3. Jeg kender godt det med hyttekuller. Det optræder ofte her i marts, når vinteren drager sine sidste krampetrækninger.

  Det lyder som et dejligt hjemmekontor med alt til faget hørende. Jeg kan godt lide ordet “komputationsapparat”.

  Hav en god mandag.

  Comment by Stegemüller — 7. marts 2016 @ 6:18

 4. @Hanne: Jeg har nok fornærmet vejrguderne, for nu vælter det ned med det der kolde, hvide skidt. Men hvad, det holder vel op på et tidspunkt. Det skal det jo.

  Tak i lige måde!

  Comment by Henny Stewart — 7. marts 2016 @ 9:36

 5. Jeg ser frem til at udskifte hyttekuller med havekuller, men lige nu er det bare skidekoldt, synes jeg, så mine nyindkøbte dahlier må vente lidt endnu med at komme i jorden, desværre.

  Comment by Ellen — 12. marts 2016 @ 20:08

 6. @Ellen: Det er vel heller ikke godt, hvis georgineknoldene får for meget frost? Vi kan jo godt risikere lidt mere af den slags, desværre. Jeg ville gerne udenfor og plante mine vildtvoksende Kalanchoer om, men det tør jeg ikke, så længe der er så koldt. Men tocifrede varmegrader, så gør jeg det.

  Comment by Henny Stewart — 12. marts 2016 @ 20:34

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment