Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

18. august 2016

Tur til Aalborg

Filed under: Blandet — Tags: , , , , — Henny Stewart @ 14:32

Som nogen måske vil have bemærket, er vi blevet befordringsmæssigt udfordret her i huset, i hvert fald, hvis man skulle nøjes med offentlig transport. Jeg skal være i Aalborg kl. 13 i dag. Når jeg beder Rejseplanen om at fortælle mig, hvordan det skal kunne lade sig gøre, får jeg følgende resultat:
Rejseplan
I det mindste foreslår den ikke, at jeg skal tage bussen til Brønderslev eller Vrå mere. Måske er der ikke flere busser til Brønderslev eller Vrå. Til gengæld skal jeg bare lige svanse to kilometer over for at springe på Tverstedbussen! Det bliver ikke i dag. Hvis jeg var i humør til at gå så langt, kunne jeg lige så godt gå ind til stationen. Så det bliver pr. egen bil eller taxa i dag. Til gengæld er der mulighed for internet, også i de nordenfjords tog nu om dage. Før i tiden kunne det ikke lade sig gøre før efter Aarhus, af grunde, der er totalt uigennemskuelige for mig. Men jeg tager nu mit eget internet med i lommen. Det er alt for dyrt at koble sig på DSBs internet for så kort en bemærkning.
Perron
Så nåede jeg frem til perronen, bilen hænger stadig på trods diverse dårligdomme. Der sparede jeg lige godt 100kr.
Destinationen i Aalborg var i nærheden af politiet. Der havde jeg ikke været før, så på trods af, at jeg havde studeret ruten på min gps, på telefonen altså, lykkedes det mig at gå en omvej, ind på busparkeringspladsen, hvor der ikke var mere end en vej ud.
Police
Det var min psykiater, der havde fået ny adresse. Det viste sig at være temmelig omsonst, at jeg fandt derhen, idet det var sidste gang. Den havde jeg ikke lige set komme. Jeg var godt klar over, at regionen ikke ville lade mig fortsætte for evigt, men at det var lige nu, jeg var nået til enden af forløbet, havde jeg ikke hæftet mig ved.

Det er over tre år, jeg har haft regelmæssig kontakt med hende, og jeg synes ikke rigtig, jeg er klar til at give slip. Men det skal jeg. Der er ikke rigtig andet at gøre.

5 Comments »

 1. Jeg troede, at DSB havde gratis internet … er det mon kun de københavnske S-tog, der har det?
  Offentlige transportmidler er såmænd okay, men at skulle gå 1,9 km er ikke. Vi har 1,7 km til nærmeste bus, og når man ikke længere kan køre bil, kan man nok heller ikke gå så langt.
  Det vil jeg slet ikke tænke på nu … men jeg forstår godt, hvis du er en anelse nervøs over jeres bils fremtid.

  Comment by Ellen — 18. august 2016 @ 15:05

 2. @Ellen: Det er faktisk længe siden, jeg har undersøgt det, men den gang kostede 5 timers internet 29 kr. På første klasse er det gratis. Det prøvede jeg en gang, hvor jeg skulle til København på en søndag, og de havde tilbud om, at man kunne køre på første klasse for 84 kr. ekstra. Det kunne jeg ikke stå for, og det var hver en krone værd. – Nej, ved det lav, man har brug for offentlig transport, hvor man bor, har man sikkert ikke lyst til at gå ret langt. Hvis man var i stand til at gå flere kilometer, ville man sikkert foretrække det frem for at tage bussen.

  Comment by Henny Stewart — 18. august 2016 @ 16:03

 3. Det kan være rigtig svært at sige farvel til nogen, der har hjulpet en i lang tid. Den slags burde være drøftet i et stykke tid, så du kunne forberede dig mentalt på det, og så I kunne sige ordentligt farvel, hvilket jo godt kan fordre lidt forberedelse.

  Comment by Stegemüller — 18. august 2016 @ 15:34

 4. @Hanne: Ja, det kunne man selvfølgelig også, men jeg tror, min psykiater har valgt, at vi skulle bruge tiden på det, jeg bragte til bordet, og det er jeg godt tilfreds med. Nu får vi se, hvordan det kommer til at gå uden hende. Ellers må jeg overtale min læge til at lave endnu en henvisning. Det er bare sådan et lotteri, hvilken psykiater, man får tildelt. Den første af slagsen, jeg mødte for mange, mange år siden, rådede mig til at melde mig ind i Jehovas Vidner for at få noget mere kontakt med folk. Så holdt jeg op med at gå hos ham. Det var også ham, der altid havde skåret sig under barberingen. Jeg mener, hvis man ikke kan holde styr på sit ansigtshår uden at komme til skade, mon så virkelig man er kompetent til at rådgive andre?

  Comment by Henny Stewart — 18. august 2016 @ 16:07

 5. Jehovas Vidner… Hold da op. Det er jeg sandelig glad for, at der aldrig er nogen, der har anbefalet mig. Jeg var død af grin!

  Nyt lotteri, ny henvisning. Nej tak. Så kan du jo begynde forfra. Det er ingen løsning.

  Comment by Stegemüller — 18. august 2016 @ 18:01

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment