Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

31. august 2016

Dagens ur

Filed under: Blandet — Tags: , , , , , — Henny Stewart @ 19:16

Ur
Dagens ur, dagens indlæg. Sådan skal det ikke være hver gang, men en gang i mellem kan det da godt ske. Som fx i dag, hvor jeg egentlig ikke har oplevet noget, der kunne give sig udslag i et blogindlæg. Normalt ville det bare betyde, at der blev en pause i indlæggene, men nu har jeg jo lovet mig selv en måneds blogindlæg.

Tomgang er også en slags gang.

6 Comments »

 1. Hrm.. der er da ellers nogle politiske temaer, som jo sædvanligvis interesserer dig meget. Hvad med dem?

  Comment by Stegemüller — 31. august 2016 @ 20:08

 2. @Hanne: Ja, politiske emner mangler ikke. Derimod skorter det på lysten til at blogge om dem. Jeg ville gerne væk fra det vrantne, jo. Jeg ved godt, at der er problemer med sidens loadtider. Pingdom fortæller mig, at den er nede nærmest et par gange i døgnet. Jeg har optimeret, hvor jeg kunne, så jeg tror, det er Gigahost, der har et problem, men det plejer de at få ordnet igen.

  Comment by Henny Stewart — 1. september 2016 @ 13:42

 3. Så håber jeg du så aftenens udsendelse “Guld fra købstæderne”, hvor et ur fra 2. verdenskrig med en tysk historie var et af hovedemnerne.Det må lige ha´været noget for dig?

  Comment by Anni — 1. september 2016 @ 10:52

 4. @Anni: Jeg skal se det, men jeg var anderswo engagiert, lige da det blev sendt. Ure er jo stadig en stor svaghed, og af alle de mange “Old cr*p shows” på DR er netop “Guld i købstæderne” et af de bedre.

  Comment by Henny Stewart — 1. september 2016 @ 13:42

 5. Ja det lyder spændende. Jeg kan bare ikke rigtig få mening i TV pga. koncentrationen. Jeg tvinger mig dog til dagligt at se TV-avisen hver aften.

  Comment by Stegemüller — 1. september 2016 @ 11:02

 6. Din side loader meget meget langsomt, og det er da noget nyt.

  Comment by Stegemüller — 1. september 2016 @ 11:03

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment