Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

2. september 2016

I dyre domme, eller hvad?

Filed under: Blandet — Tags: , , , — Henny Stewart @ 16:24

Arbejdsstation
Det var det så ikke, i dyre domme altså, men helt gratis var det heller ikke, da jeg indrettede en “arbejdsstation” henne ved et af vinduerne. Jeg gjorde det i håb om at begynde at indtage nogle bedre stillinger, når jeg skulle på nettet eller lave et eller andet med min pc. Men så skulle det altså ikke være. Jeg satte godt nok min bærbare derhen, men hentede den snart igen. Når jeg bruger den sidder/ligger jeg alle mulige andre steder end lige ved skrivebordet. Men hvad, mens jeg arbejdede havde jeg slet ikke noget skrivebord herhjemme, så det er nok en vane, der er godt indarbejdet.

Men ovenfor ser man altså et billede af det sted i hjemmet, hvor jeg ikke sidder, når jeg skriver eller læser på nettet. Jeg tror ganske enkelt, det er nemmere at multitaske, når man ikke sidder bag et skrivebord.

6 Comments »

 1. Tjah … hurra for forskellighederne – jeg sidder bedst ved mit skrivebord, når jeg skal skrive. Skal jeg bare kommentere, går det udmærket inde i sengen (kan supplere godnatlæsning), men skrivebordet er nummer ét.
  I øvrigt – jeg tillader mig lige at lege arbejdsmiljøpoliti her – er det slet ikke godt for øjnene at sidde ved en skærm i det voldsomme modlys, der er når man sidder foran et vindue. Lyset skal helst komme ind skråt bagfra, eller på anden måde, så man undgår reflekser i skærmen.

  Comment by Ellen — 2. september 2016 @ 17:34

 2. @Ellen: Jamen, det er da sikkert modlyset, der afholder mig fra at bruge mit skrivebord! Det, og så det faktum, at der ikke plads til både mig og en kat i skrivebordsstolen.
  Multitasking

  Comment by Henny Stewart — 2. september 2016 @ 18:40

 3. Jeg computerer kun ved bord, når jeg er på arbejde. Hjemme er det altid noget henslængt. Det er super ergonomisk, især hvis man skifter lænestol og kat fra tid til anden.

  Comment by Eric — 2. september 2016 @ 20:44

 4. @Eric: Ja, det må hellere tage og være ergonomisk, men jeg er bange for, at det ikke er. Jeg er begyndt at få temmelig meget ondt i ryggen, hvilket vist godt kan være en funktion af at være for mageligt anlagt.

  Comment by Henny Stewart — 2. september 2016 @ 20:46

 5. Både du og katten ser godt ud!

  På arbejdet kom der en servicemedarbejder og sagde, at hun syntes, jeg skulle skrivebordet hen foran vinduet. Det går faktisk helt godt, men det skal så siges, at jeg ikke har solen direkte ind.

  Comment by Stegemüller — 3. september 2016 @ 12:14

 6. @Hanne: Katten og jeg siger tak! Den er jo altid nydeligt klædt, med pels mener jeg. Selv pynter jeg mig ikke. Når jeg er herhjemme, går jeg udelukkende efter det behagelige.

  Jeg havde forestillet mig, at det ville være godt med det skrivebord foran vinduet, men af en eller anden grund, det være sig lyset eller stolens bekvemmelighed, bliver det ikke rigtig til noget med at få det brugt.

  Comment by Henny Stewart — 3. september 2016 @ 16:40

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment