Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

10. september 2016

Bøger

Filed under: Blandet — Tags: , , , , , — Henny Stewart @ 16:00

Jeg er kommet lidt ud af min ellers livslange vane med at læse bøger. Før har jeg beskyldt min sygdomsperiode for at være skyld i det, og det er også rigtigt, at jeg havde en periode, hvor jeg faktisk ikke rigtig var i stand til at koncentrere mig om det læste. Samtidig blev jeg præsenteret for en dårlig vane på hospitalet: Enestue, tv på værelset, og dermed letfordøjelig underholdning døgnet rundt, som jeg da bestemt var glad for, det er ikke det. Men nu har jeg indrettet mig på lignende vis herhjemme, og så er det altså, at bøgerne kommer til at stå bagest i køen, når jeg vælger tidsfordriv. Jeg kan godt se tv og surfe på nettet på min iPad samtidig, men jeg kan ikke læse og se tv på en gang. Det bliver bare til for meget multitasking.

Nå, men jeg skal da selvfølgelig nok få slukket for det fjernsyn og begyndt på mine læsevaner igen. I den forbindelse har jeg lavet en lille liste over forfattere, jeg bestemt ikke skal læse:

 • Ayn Rand
 • Hitler
 • Karina Pedersen

I uprioriteret rækkefølge.

Jeg har masser af bøger herhjemme, som jeg ikke har læst, og dem kommer jeg til at tage fat på, men foreløbig har jeg lagt “Berlinertrilogien” af Anne B. Ragde frem. Den har jeg ganske vist læst en gang, men den skal repeteres, for der kommer et fjerde bind her i efteråret, og det skal jeg bestemt have investeret i.

6 Comments »

 1. “Berlinertrilogien” var skøn, jeg kan ikke huske hvad den handlede om, men jeg slugte dem alle.

  Det er dejligt at læse, komme ind i en anden verden og bare lade sig opsluge. Jeg er lidt ked af, at jeg ikke kan læse mere. Måske komnmer det igen.

  Jeg er meget imponeret af, at du både kan surfe og se TV. Mister du ikke en hel masse?

  Jeg er i øvrigt helt enig med dig i, hvad der IKKE skal læses.

  Comment by Stegemüller — 10. september 2016 @ 17:34

 2. @Hanne: Jeg har det lidt på samme måde med Berlinertrilogien. Den røg ned i en vældig fart, så den må have været god.

  Jeg håber, at vi begge kommer til at læse igen.

  Jo, jeg kan sagtens se fjernsyn og surfe samtidig. Skulle jeg endelig føle, at jeg er gået glip af noget, så kan jeg finde næsten alt TV, så jeg kan se det igen on demand. – Det er faktisk ikke så meget flow-tv, jeg ser.

  Comment by Henny Stewart — 10. september 2016 @ 19:31

 3. Jeg elsker at grave mig ned i bøgernes verden og kan slet ikke forestille mig ikke at have lyst til det mere, men man kan jo aldrig vide, hvad morgendagen bringer.
  Jeg kunne godt tilføje et par forfattere, der bestemt ikke skal læses, men de passer ikke helt ind i den røde tråd, der er i de tre, du har nævnt 🙂

  Comment by Ellen — 10. september 2016 @ 18:59

 4. @Ellen: Nej, det er faktisk mærkeligt, for jeg har altid været en læsehest.

  Du skal da bare give den gas, hvis du skulle have lyst til at lave en liste over forfattere, du ikke vil læse! 🙂

  Comment by Henny Stewart — 10. september 2016 @ 19:26

 5. Wæææihhhh….så skal vi synkronlæse

  Comment by Susanne Lund Kristensen — 10. september 2016 @ 19:17

 6. @Susanne: Ja, det kan være, vi skal. Jeg tror, den vil være egnet til at få mig ind i læsernes række igen, for jeg husker, at jeg læste dem meget hurtigt. Jeg købte sådan en samlet udgave, som vejer en tre-fire kilo …

  Comment by Henny Stewart — 10. september 2016 @ 19:28

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment