Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

19. september 2016

Skulle det absolut gå så hurtigt?

Filed under: Blandet — Tags: , , , , — Henny Stewart @ 15:34

Efteraar
Sådan tænkte vi, med reference til temperaturen, da vi vågnede i morges. I sidste uge havde vi sommerlige temperaturer, og nu er vi fremme ved behov for varme i radiatoren, tykke uldne sokker i hjemmeskoene, de tykke sweatpants og vatteret vest. Ganske vist var temperaturen ikke helt passende i sidste uge, men den var nemmere at leve med end den vi har nu, så derfor spørgsmålet. Den havde vel ikke behøvet at dale helt så hurtigt.

Hvis ikke det var, fordi man har fået en klump beton i halen, eller som gemalen plejer at sige, “a piano tied to my bum”, han prøver vel at virke kultiveret, så kunne man tænke sig at pakke kufferten og drage sydpå.

Jeg har fundet bevis for, at jeg har været der en gang:
Henny på Mallorca

Billedet er taget på Mallorca for mange kilo siden. Jeg kan ikke rigtig komme det nærmere. Det kan ikke have været om sommeren, påklædningen taget i betragtning.

Selv om de der knap 16 grader her til morgen var lidt af et chok for systemet, så er jeg gennemgående meget godt tilfreds med, at vi har 4 årstider. Vinteren kan man gerne begrænse til et minimum efter min mening, men jeg har ikke tænkt mig at gå ind i en årstidsbestemt nedstemthed i år.

6 Comments »

 1. Skønt lavere end i sidste uge er temperaturen stadig pæn for årstiden, og jeg sidder på terrassen kun iført ekstra tøj i form af overtræksbukser, tykke sokker, to fleecetrøjer og et vattæppe.

  Var ferien til Grækenland ikke blevet aflyst, havde det været sidste dag før hjemrejsen, og jeg ville (snart) have siddet i T-shirt på den palmebladstækkede beverding i Pandeli Bay med et glas ouzo i hånden. Ak ja …

  Skru op for varmen, Henny, tag solbriller og bøllehat på og drøm dig væk 🙂

  Comment by Eric — 19. september 2016 @ 15:47

 2. @Eric: Du fredsens, så mangler du bare en parcacoat og et par vanter, og du er oppe på fuld vintermundering.

  Der er desværre grænser for, hvor meget varme, mine radiatorer kan give, så helt sydpå kan jeg ikke drømme mig.

  Comment by Henny Stewart — 19. september 2016 @ 17:44

 3. Jeg aner ikke hvorfor, men pludselig glæder jeg mig til mørke og hygge. Jeg har slet ikke været glad for de seneste to ugers sol og sommer, som alle andre har nydt. Måske hænger det samme med, at det forhøjede stofskifte har gjort mig meget lysfølsom. Det er et helvede at gå de 700 meter nede fra stationen, hvis solen skinner.

  Jeg er sikker på, at du vil give mig ret i, at man nørder bedst i den mørke tid.

  Comment by Stegemüller — 19. september 2016 @ 19:12

 4. @Hanne: Nu er jeg så hardcore i mit nørderi, at jeg kan nørde i alle former for belysning.

  Men det er sikkert ubehageligt med lys og varme, hvis man er blevet overfølsom for det. Jeg håber, at du har et par gode solbriller i det mindste.

  Comment by Henny Stewart — 19. september 2016 @ 19:17

 5. Man vænner sig hurtigt til varmen – jeg ville have forsvoret, at jeg skulle gå rundt og småfryse ved 18° i september, men det er ikke desto mindre hvad jeg har gjort i dag. 18° er altså en flot temperatur på denne årstid, så det er ikke i orden for at klage over det!
  Du har sandelig også været en slank og smækker sild – det er vi et par stykker, der har været …

  Comment by Ellen — 19. september 2016 @ 20:10

 6. @Ellen: Ja, man bliver hurtigt godt vant.

  Det er sjovt, du siger det med at være en smækker sild. Jeg kan jo se på billedet, at jeg var slank den gang, men som jeg husker det, var jeg i en evig krig mod vægten, og jeg følte mig konstant alt for stor. Nu er jeg for stor, men jeg er ligeglad. Jeg ved, at jeg kan blive meget større, for det har jeg været, men det er af mindre betydning.

  Comment by Henny Stewart — 19. september 2016 @ 20:13

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment