Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

27. september 2016

Michael Rowe

Filed under: Blandet — Tags: , , , , — Henny Stewart @ 15:51


Michael Rowe er en meget sjov fætter, jeg først har fundet frem til for nylig. Den historie, han her fortæller (hvis ellers videoen er kommet med), er efter min mening helt på højde med det, som fx folk som Garrison Keillor har præsteret, ja, måske ikke helt på højde med Somerset Maugham, men alligevel raffineret humor på højt plan.

Jeg ville dog ønske, at jeg havde adgang til at læse den nedskrevne tekst. Det foretrækker jeg meget frem for at skulle sidde gennem en YouTube-video for at få pointen med. Men needs must when the Devil drives. Jeg hader det selv, når folk vil have mig til at se videoer, men denne er det værd, skulle jeg mene.

2 Comments »

  1. Mit engelsk er desværre ikke noget at råbe hurra for, men jeg vil vende tilbage til denne video, da han jo faktisk tale meget omhyggeligt og tydeligt.

    Comment by Stegemüller — 27. september 2016 @ 17:11

  2. @Hanne: Ja, det gør han. Måske med undtagelse af de steder, hvor han er ved at omkomme af grin.

    Comment by Henny Stewart — 27. september 2016 @ 17:30

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment