Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

21. oktober 2016

Flyttet. Igen

Filed under: Blandet — Tags: , , , , , , — Henny Stewart @ 13:58

Gennem længere tid har jeg fået indtil flere daglige rapporter fra Pingdom, om at siden var nede, var for langsom osv. Det stemmer med mit eget subjektive indtryk. Min mistanke var, at det var serveren, der var noget galt med, og derfor har jeg flyttet siden til UnoEuro. Der har den ligget før, men jeg flyttede derfra i arrigskab for nogle år siden. Jeg er siden smuttet indenfor igen med et par af mine andre sider. UnoEuro har nok lidt kant i forhold til Gigahost. Gigahost er billig og man kan have så mange domæner på den samme konto, som man måtte ville, men hvad hjælper det, hvis de ikke kan håndtere en halvstor database. Det er nemlig sådan, at de sites, der består af nogle statiske sider, har virket udmærket, når de sider, der er databasedrevet har været langsomme.

Jeg er udmærket klar over, at jeg stadig befinder mig i det billigste segment, men det er der, jeg hører hjemme. Jeg har også parkeret domænet på bagagebæreren på en eksisterende konto. Man skal ikke komme og sige, at jeg er ødsel!

Det ser ud til at virke. I hvert fald har der ikke været Pingdom rapporter, siden flytningen, og jeg oplever også, at siden svarer hurtigere.

For resten gik flytningen meget nemt. Jeg har jo også prøvet det nogle gange! Jeg synes bare, at man plejede at kunne få alle indstillinger med, når man importerede databasen. Det gjorde jeg ikke denne gang, jeg fik alle indlæg og kommentarer, ser det ud til, men tema og widgets har jeg måttet gendanne nærmest manuelt. Derfor er det nok ikke blevet helt, som det var. Men skidt med det, hvis der mangler noget vigtigt, opdager jeg det vel og kan lave det efterhånden.

Google Pagespeed vil stadig gerne have mig til at lave nogle ting om, men det bliver ikke foreløbig, om overhovedet. Det er nemlig nogle forslag, der er meget gennemgribende og kun vanskeligt kan underlægges det design, jeg har nu. Jeg gider ikke skrive hele min css-fil om på nuværende tidspunkt.

Man kan vel også mene, at siden ikke behøver at være hurtigere. Jeg skal jo også kunne følge med.

10 Comments »

 1. Hvor er det dejligt, du har holdt flyttedag! Jeg var ret så træt af, at din svartid var nærmest uendelig. Hvis du evt. vil flytte en gang til på et tidspunkt, kan jeg anbefale Meebox. De har fine svartider og en kanon kundeservice. Ulempen ved dem er, at de ikke er i det billigste segment.

  Comment by Stegemüller — 21. oktober 2016 @ 14:58

 2. @Hanne: Ja, man ved selvfølgelig aldrig, hvad fremtiden kan byde på. Jeg tror dog ikke, jeg vil til at betale mere for webhosting. Foreløbig går det meget godt her, og det kunne jo være, det holdt i denne omgang.

  Comment by vsighpn2014 — 21. oktober 2016 @ 15:46

 3. Tillykke. Siden kom op en hel del hurtigere end på det sidste.

  Comment by Eric — 21. oktober 2016 @ 15:01

 4. @Eric: Ja, sådan oplever jeg det også selv. Nu håber jeg bare, UnoEuro er inde i en god skure.

  Comment by vsighpn2014 — 21. oktober 2016 @ 15:47

 5. Og det her er russisk for mig, så jeg må blive hos nogen, som tager sig af alt maskinelle 🙂

  Comment by Lene — 21. oktober 2016 @ 15:53

 6. @Lene: Jeg kan forsikre dig for, at jeg kun har det allermest overfladiske kendskab til det maskinelle, kun lige så meget, at jeg kan klare at blogge på eget domæne. Men bliver det meget mere bøvlet, så kan det da godt være, at jeg melder mig hos et af de mere “automatiske” steder. 🙂

  Comment by Henny Stewart — 21. oktober 2016 @ 16:37

 7. Så fint, at svartiden er tydeligt hurtigere.

  Comment by Anni — 21. oktober 2016 @ 17:30

 8. @Anni: Tak. Jeg er glad for, at det ikke kun er mig, der kan mærke forbedringen.

  Comment by Henny Stewart — 21. oktober 2016 @ 17:47

 9. Min oplevelse af UnoEuros stabilitet og oppetid har kun været god – de ligger generelt på 99,99%+ oppetid, det kan man vist ikke klage over.
  Dog er det mig en gåde hvordan dine widget og tema indstillinger ikke virkede da du importerede databasen. (?)

  Comment by Ole Kristoffersen — 24. oktober 2016 @ 0:52

 10. Ole: Velkommen til. Jeg fik slet ikke noget formattering med. Den havde valgt et af de temaer, der følger med WordPress i stedet. Da jeg så gik ind og valgte mit eget tema igen, var der selvfølgelig ikke installeret nogen widgetss. Nu er det jo heldigvis nemt nok.

  Jeg har samme erfaring med UnoEuro over det sidste par år, men det har været på statiske sider. Hvordan de, over tid, klarer en halvstor (for WordPress) database, vil vel vise sig.

  Comment by vsighpn2014 — 24. oktober 2016 @ 8:37

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment