Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

15. november 2016

Elleve grader!

Filed under: Blandet — Tags: , , , , , , , , , , , — Henny Stewart @ 12:04

Mærkelig frugt
Sikkert for en kort bemærkning har vi vristet os ud af den præmature vinter og fået lidt efterår tilbage! Sneen er væk, og vi har elleve grader. For at fejre dette gik jeg ud i baghaven medbringende kamera. Noget orange fangede mit øje. Det måtte udforskes nærmere. Men den må være plantet. Det kan ikke passe, at vores benved(?) er begyndt at bære mandariner/clementiner, eller hvad nu det er. En delvist muggen mandarin, for at det ikke skal være løgn. Det må være manden, der har anbragt den der til ære for pipfuglene. Hvis man endelig skal have “Strange Fruit”, er det vel relativt harmløst.

Ellers er der ikke det store nyt at fortælle siden i går. Men man skal jo samle på det positive, og det med, at det lige pludselig er efterår igen, som det bør være, og ikke vinter, det er da positivt.

Men mørkt er det nu stadig. Jeg begynder at fatte, igen, hvad der menes med “november, november, november”. Men det er den 15., dvs. at måneden er halvt gået. 5-6 uger til dagene igen bliver længere. Endnu en positiv ting.
Endnu et dagens ur

5 Comments »

 1. Jeg ser også allerede frem til lysere tider☺️

  – K

  Comment by Venterpaavin — 15. november 2016 @ 22:06

 2. @VenterPåVin: Ja, det kan man godt tillade sig, selv om det ikke er vendt endnu.

  Comment by Henny Stewart — 15. november 2016 @ 22:10

 3. Uanset om det er en benved (hvad jeg ikke tror det er) eller en kirsebærlaurbær (hvad jeg tror det er), er det ikke plantens normale frugt 🙂
  Prøv at billedgoogle benved og kirsebærlaurbær … benved får nogle meget karakteristiske orange-pink frugter, som nogle forveksler med dens blomster.

  Comment by Ellen — 16. november 2016 @ 14:30

 4. @Ellen: Havens buske og træer er et totalt mysterium for mig. Vi har færre af dem nu, for manden fældede en hel container fuld her for nylig. Det _var_ ved at blive lidt overgroet, men som sædvanlig synes jeg ikke, det er de rigtige planter, der er blevet udryddet. Nå, men jeg ved jo ikke noget om det, så …

  Comment by Henny Stewart — 16. november 2016 @ 14:35

 5. @Ellen: Jeg tror, du har ret i, at det er en kirsebærlaurbær. Jeg ved ikke, hvor jeg har det med benved fra. Den ligner jo ikke engang. 😉

  Comment by Henny Stewart — 16. november 2016 @ 15:32

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment