Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

23. november 2016

Mere fjerkræ

Filed under: Blandet — Tags: , , , , , — Henny Stewart @ 13:45

Ikke Joakim B. Olsen
Måske en kylling krydset med en tudse? Ja, jeg ved ikke, hvor de fabeldyr egentlig kommer fra, men vær advaret: Jeg kan mærke, at der er en hel flok på vej. Nå, måske finder de ikke alle vej til bloggen. Vi får vel se.

Apropos mærkelige konstellationer, så går der rygter om, at en vis kuglestøder skal have en ministerbil. OK, så. Kunne man ikke bare give ham bilen at køre rundt i, uden at han skulle til at rode med at være minister? Ja, det er bare et forslag, til alles bedste.

Ur har jeg også i dag. Det er en gammel russer. Dem har jeg en del af. Det er kvalitet, lavet til at holde for en 40-50 år siden. Det har optrådt her på bloggen for nylig, men det har nu fået en ny rem i en meget frisk, grøn farve. Jeg ved ikke rigtig, hvad jeg synes om den kombo. Skal nok lige vænne mig til den, i hvert fald.
231116

6 Comments »

 1. Det ligner Andrea – nu skal du også tegne Kaj, så 🙂

  Comment by Ellen — 23. november 2016 @ 19:25

 2. @Ellen: Nu ved jeg, hvad det er, det er jo Kaj og Andreas illegitime barn!

  Comment by Henny Stewart — 23. november 2016 @ 19:38

 3. Selvfølgelig er det et barn af Kaj og Andrea 🙂

  Comment by Lene — 23. november 2016 @ 20:37

 4. @Lene: Ja, nu jeg får set nøje på kræet, er det da også det, jeg bliver enig med mig selv om.

  Comment by Henny Stewart — 23. november 2016 @ 20:41

 5. hmm jo giv ham bilen, giv ham næsten hvad som helst hvis han til gengæld holder sine meninger for sig selv og fra siger sig al indflydelse….

  fin fugl

  Comment by Anette — 23. november 2016 @ 21:20

 6. @Anette: Ja, det vil være bedst, hvis han ikke får for meget at skulle have sagt. Man kunne frygte, at han blev gjort til beskæftigelsesminister .. :'(

  Comment by Henny Stewart — 23. november 2016 @ 21:29

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment