Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

24. november 2016

Undslupne pixels

Filed under: Blandet — Tags: , , , , , , , — Henny Stewart @ 11:19

Stoffer
Stoffer, min bedste kat, har naturligvis også måttet stå model til et fedtfarvemaleri. Imidlertid blev det noget pullerværk, for han er cremefarvet over i det letteste pastelorange, og sådan nogle svage nuancer er slet ikke repræsenteret i den pakke farver, som i øvrigt er ved at være slut nu. Den gule er der ikke mere af, og uden den er det ret svært at blande andre farver. Nå, men dette lettere mislykkede maleri undslap og manden animerede det. Nu må den stakkels Stoffer rende rundt efter sin egen hale til tid og evighed.

Det minder mig slet ikke om noget, det der med at rende rundt efter sin egen hale. Efter at jeg er holdt op med at få månedsløn er der meget lidt af den aktivitet. Heldigvis.

Dagens ur er et vintage Citizen. Et sted i Indien har man lavet en mini-industri ud af at male skiverne op, reparere urværkerne (nogen siger med en forhammer), muligvis smække hele baduljen i en ny urkasse og sælge værket på ebay for mindre end halvandet hundrede kroner. Inklusive porto! Man advares fra mange steder mod at købe disse, men jeg må sige, at de blev lavet til at holde og de fungerer udmærket. Ingen klager herfra!
241116

4 Comments »

 1. Waugh en flot animation – og stakkels stoffer, der nu må løbe omkring efter sig selv til evig tid. Han bliver da helt rundtosset.

  Jeg synes, urskiven er lige lovlig pink, men smag og behag er jo som bekendt forskellige.

  Comment by Stegemüller — 24. november 2016 @ 14:19

 2. @Hanne: Ja, han må rende rundt der, non-stop.

  Ang. urskiven: Not to worry! Jeg har også en grøn! Men pink er nu en dejlig farve, synes jeg. I små, små doser, som accent til det sorte og jordfarverne i tøjet.

  Comment by Henny Stewart — 24. november 2016 @ 14:23

 3. Det er da ret smart med urskiver, der matcher tøjet! Det har jeg aldrig tænkt på, men ideen er sjov.

  Comment by Ellen — 24. november 2016 @ 18:25

 4. @Ellen: Jeg lover ikke, at jeg altid matcher med tøj og ur, men muligheden er der. Man kan jo også få urremme i mange forskellige farver, hvilket jeg også godt kan lide at lege lidt med. Jeg køber ganske billige urremme på eBay, ikke de der 500krs numre, man kan købe i butikkerne her i landet.

  Comment by Henny Stewart — 24. november 2016 @ 18:28

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment