Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

6. december 2016

Gustent, men ikke overlæg

Filed under: Blandet — Tags: , , , — Henny Stewart @ 10:26

Gusten trold
Jeg ved ikke lige, hvorfor han gik hen og blev så gusten, ham her. Måske er han ved at holde op med at ryge? Måske har han periodisk madlede? Måske skal han til lægen og have taget blodprøver, og ved, at det er svært at stikke i ham. Han kan selvfølgelig også have pådraget sig en gulsot, men det er slemt nok i sig selv, uden at vi behøver at komme med en forklaring på det …

Faktisk så skal jeg ind og have taget fasteblodprøver her i dag, og det er jeg en smule gusten ved. Men det lykkedes da sidste gang, så mon ikke, der kan findes et sted, der vil bløde, også denne gang. De har mig i kikkerten p.gr. af blodsukret, selv om det har været fint, lige siden jeg blev diagnosticeret som diabetiker. Desuden er den gal med kolesterolet. Jeg havde taget en pause med statinerne hen over sommeren, og jeg synes faktisk, jeg havde det bedre, da jeg var fri for at tage dem, men kolesterolet benyttede chancen til at blive for højt, så jeg måtte på den igen. Så håber jeg bare, de har virket, de statiner. Det er bl.a. det, dagens prøver skal være med til at afsløre. Der skal også tjekkes infektionstal, da disse ikke har været tilfredsstillende de sidste 4-5 gange, jeg har fået taget blodprøver.

Dagens ur er et Zeiger. Et ganske billigt ur i samme stil som Daniel Wellington-urene. Det kom også med en stribet natorem, men den blev jeg ret hurtigt træt af. Ja, det kan da være, jeg tager den i brug igen til sommer. Daniel Wellington-urene koster mellem 1000 og 1400 kr, alt afhængigt af, hvor man køber dem. Efter min bedste overbevisning er det mere, end de er værd. Der er tale om ganske simple quartz-ure, der bare tilfældigvis er moderne. Men bevares, hvis man har svært ved at få udgifterne til at slå til, vil Daniel Wellington gerne hjælpe.
061216

6 Comments »

 1. Hellere en test for meget. Jeg er faktisk ret imponeret over, hvad de kan læse ud af så’n en blodprøve, hvis de altså analyserer for det rigtige.

  Comment by Eric — 6. december 2016 @ 16:15

 2. @Eric: Ja. Der skal man være om sig og få lægen til at bestille de rigtige tests. Hvis man kun har bedt om blodsukker, får man ikke de andre oplysninger med.

  Comment by Henny Stewart — 6. december 2016 @ 16:17

 3. John har pudsigt nok været til lægen i dag og har fået ordineret nye kolesterolsænkende tabletter. Han blev ret dårlig og meget svimmel af de andre han fik, og da han stoppede med at tage dem i august, fik han det hurtigt fint igen. Men selvfølgelig steg kolesteroltallet langsomt. Nu er det for højt, og han prøver derfor igen med nogle andre tabletter. De hedder noget med -statin, både de nye og de gamle, så det er lidt spændende. Dem, han fik det dårligt af, hed Simvastatin … lov mig at være opmærksom!

  Comment by Ellen — 6. december 2016 @ 16:31

 4. @Ellen: Mine hedder også Simvastatin! Jeg vil ikke sige, at jeg direkte bliver dårlig af dem, men jeg fik det nu bedre i juli og august, hvor jeg ikke tog dem. Men det kan også være varmen, eller lyset eller et halvt dusin andre ting, der gjorde det. Jeg havde læst en ret skræmmende artikel om statiner, og det kan være medvirkende til, at jeg syntes, det var bedre uden dem. Men jeg blev også sat op i dosis. Før skulle jeg bare have 10 mg i døgnet, og nu får jeg 20. Man har konstateret, at dødeligheden ikke er højere hos folk, der ikke tager statiner. Men man vil jo også nødig ende som en grøntsag på grund af en blodprop i hjernen.

  Comment by Henny Stewart — 6. december 2016 @ 16:39

 5. Jeg tror ikke, at jeg nogensinde bliver armbåndsurnørd, men jeg kunne godt tænke mig at have nogle flere at skifte med – har kun tre – også, fordi jeg ellers ikke er den store smykkeentusiast. Hvor kan man købe det der Zeiger-ur? Eller for den sags skyld andre smukke ure, der ikke er alt for dyre?

  Comment by Rasmine — 6. december 2016 @ 19:24

 6. @Rasmine: Ebay er min første leverandør. Zeiger-uret har jeg fundet der. Der er også mange andre mærker i samme stil, de koster sådan et sted mellem 100 og 300 kr. Man kan også finde Daniel Wellington-ure, der ikke er helt ægte, til en meget lav pris. Men jeg vil nu foretrække det, jeg har frem for et fake DW.

  Comment by Henny Stewart — 6. december 2016 @ 19:28

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment