Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

7. december 2016

Man kan jo ikke …

Filed under: Blandet — Tags: , , , , — Henny Stewart @ 11:54

… være færdig som sanger, når man aldrig har sunget.
Operasanger
Men derfor kan man jo godt male en operasangertrold. Jeg tør vædde på, at hvis jeg skrev det i Wordfeud, ville den komme tilbage og sige, at det ikke er i dens ordbog. Ikke destomindre vil jeg til enhver tid påstå, at det er dansk!

Jeg har i øvrigt modtaget mit akvarelsæt. Og så har jeg fundet to halvbrugte sæt inde i skabet … Typisk. Nå, men nu mangler jeg bare at få skænket et glas vand og komme i gang! Men jeg er ligesom i et Filia oliekridt-modus lige nu, så det kan godt komme til at tage et stykke tid.

Besøget hos lægen, eller rettere sygeplejersken, i går gik godt. Efter et par forgæves stik fandt hun et sted, der ville bløde. Men mine årer er stadig lige så sammenklappede som hos en gammel junkie, og det kommer åbenbart ikke til at ændre sig. Jeg har før valgt at gå på sygehuset for at få taget blodprøver, fordi jeg mente, at de måtte være bedre til det. Jeg kan nu konstatere, at det er de ikke. Der var en enkelt gang, hvor sygehuslaboranten sad og malkede kappilærblod ud af en fingerspids. Det gør sygeplejersken ikke. I går fik vi således tappet det fornødne. Og jeg fik taget et EKG, som så normalt ud. Godt så, noget af mig er åbenbart er normalt.

Så var jeg også så heldig, at der ikke var indbrud i huset, selv om alle kunne læse på bloggen, at vi ikke var hjemme. Hvor dum kan man blive? Nej, lad endelig være med at svare på det. Enten er folk mere ærlige end som så. Jeg ved, at det gælder mine faste læsere. Eller også har de gennemskuet, at der ikke er noget at hente for en indbrudstyv her på matriklen. Men gennemgående, så skal man altså ikke annoncere, hverken på blogs eller sociale medier, hvornår man ikke vil være hjemme … Brutalt nok, så gælder det specielt i december måned. Der er rigtig mange, der ikke har råd til at give fuld pris for julegaverne. Men sådan nogen har vi altså heller ikke på lager! Og så har vi i øvrigt altid bevæbnede, agressive angrebskatte på vagt.

Noget, der også tikker som det skal, er dagens ur, som er lige så gammelt som mig selv. Победа, “Sejr” fra 1954. Hvis der nogensinde har været noget bling over det, så er det slidt af. Men hvad, bling er heller ikke det, jeg selv udstråler mest, så det passer nok meget godt sammen.
Победа

4 Comments »

 1. Det hedder et eller andet specielt, de der fjollede vener. Jeg har altid været supernem at tappe, men det er jeg ikke mere, desværre. Nu er jeg jo selv uddannet ‘blodtapper’, så jeg ved, at når de ikke kan, så *er* det virkelig svært.
  Det er sikkert hamrende naivt, men jeg tror det er farligere at udmelde på Facebook, at man ikke er hjemme. Jeg tror ikke, at indbrudstyve gider sidde og følge med på en masse blogge for at kunne planlægge deres lyssky foretagender.
  FB derimod, er vist meget lettere overskuelig hvad den slags angår.
  I øvrigt tror jeg, at vores hus ligger meget, meget ubelejligt for en tyv – men det gør ikke noget …

  Comment by Ellen — 7. december 2016 @ 12:09

 2. @Ellen: Du har sikkert ret i det med FB, men nu er det sådan, at jeg lægger et link ind på FB, når jeg har lavet et indlæg på bloggen, så det …

  Ja, man må gå ud fra, at når de professionelle ikke synes, det er let, så er det faktisk ikke det. På sygehuset har de dog den mulighed, at de kan ringe til en ven, hvis det bliver for vanskeligt. Men det er ikke rart, hvis man har 4 laboranter stimlet sammen for at tappe sølle 3 glas.

  Jeg håber på, at de finder en diagnosticeringsmetode, der ikke indebærer, at der skal hakkes hul i mig, men den er vist ikke lige på trapperne.

  Comment by Henny Stewart — 7. december 2016 @ 12:27

 3. “operasangertrold” er da et skønt og deskriptivt ord. Det burde ind i dit spil.

  Vi kan alle have vores bøvl med blodprøverne. Hos mig løber det bedst i højre, men da jeg er stukket så mange gange (fx 100 gange som bloddonor, mens jeg måtte det) og så alle de andre prøver inden for de seneste par år, er der dannet så meget arvæv, at de næsten ikke kan finde et sted at stikke.

  På Hvidovre (altså det “normale” Hvidovre) støder jeg af og til i en, der er virkelig dygtig, og hvor det bare lykkes første gang. Og så er jeg jo glad.

  Comment by Stegemüller — 7. december 2016 @ 15:22

 4. @Hanne: Jeg er nået til, at hvis det lykkes inden femte stik, så er jeg, om ikke glad, så dog nogenlunde tilfreds. Jeg bliver stukket i både arme og hænder. Mens jeg var på sygehuset, begyndte de at sætte venflons i mine fødder, fordi det var så svært at finde et sted at stikke i arme og hænder. 🙁

  Comment by Henny Stewart — 7. december 2016 @ 16:24

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment