Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

9. december 2016

Nu med ny HMT-film

Filed under: Blandet — Tags: , , — Henny Stewart @ 13:36

Men ikke med så meget andet.
091216
Dagens ur er et HMT Janata, hindi men ikke art-deco. Jeg har selvfølgelig art-deco versionen også. Den er flottere, synes jeg. Jeg har bestilt et Janata art-deco med arabiske tal på. Det er godt, at man stadig kan få HMT-ure til en særdeles rimelig pris, ellers kunne efterlønnen da snart få ben at gå på!

Nogle HMT-entusiaster i Indien har sammensat en ny film om mærket. Den låner jeg lige:

9 Comments »

 1. Smukt ur!

  Nygerrighed:

  Hvordan fik du interessen for ure? Og hvor længe har den varet?

  Comment by Stegemüller — 9. december 2016 @ 15:11

 2. @Hanne: I dette indlæg beskriver jeg første skridt ind i den verden, der hedder “mere end et armbåndsur”. Kort derefter begyndte jeg at kigge på ure på Ebay, og så var jeg nok solgt.

  Comment by Henny Stewart — 9. december 2016 @ 15:16

 3. Tak for linket. Interessant læsning. Du har altså holdt ved i seks år.

  På det gamle billede synes jeg faktisk at det i midten er rigtig flot. Det er lige min smag.

  Comment by Stegemüller — 9. december 2016 @ 16:11

 4. Hvis jeg skulle have et ekstra ur, så ville jeg gerne have sådan et broche ur som sygeplejeske nogle gange har…. ville vare smart når jeg vælger ikke at have armbåndsur på i male værkstedet.
  Det sagt så jeg vild med dine ure… mit armbåndsur er faktisk slidt måske skulle man fnde et som en af dine…. hvis man er til små skiver 100% nikelfri, kan du så anbefale et, gerne meget feminint (men ikke skrig pink, da det skal passe til det meste)

  Comment by Anette — 9. december 2016 @ 17:00

 5. @Hanne: Ja, det er ikke så tosset til 60 kr. Men det er næsten en cm tykt, og det er lidt for voldsomt for mig.

  Comment by Henny Stewart — 9. december 2016 @ 17:01

 6. @Anette: Næsten alle mine ure er herreure, så der er jeg lidt på dybt vand. Jeg har vist kun 3 dameure, og de er alle vintage og købt på eBay. Det med 100% nikkelfri får du bedst opfyldt ved at købe det i en fysisk butik, hvor de kan garantere det. Ellers skal du nok gå efter rustfrit stål eller titanium. Jeg havde nikkeleksem en overgang, der hvor uret sad, og så gik jeg over til et titaniumur. Det er heldigvis ikke kommet tilbage, så jeg tror ikke, de putter meget nikkel i urene nu om dage.

  Comment by Henny Stewart — 9. december 2016 @ 17:06

 7. Fint – så fik jeg lært lidt tal på hindi … 1, 2, 3, 9 og 0 er nogenlunde, men jeg skal da lige love for, at 5-tallet er en ‘false friend’!

  Comment by Ellen — 9. december 2016 @ 18:26

 8. @Ellen: Det kan du da have ret i. Jeg er nu ikke gået op i at lære hindi, men jeg kan godt lide de sjove kruseduller.

  Nu, hvor jeg kigger på det, synes jeg da, at 7 også er en “false friend”, for ikke at tale om 8, der er et omvendt 7-tal. Ettallerne ligner også totaller i betænkelig grad. Nej, jeg ville nok være for evigt talblind i Indien.

  Comment by Henny Stewart — 9. december 2016 @ 18:31

 9. ok tak

  Comment by Anette — 9. december 2016 @ 19:49

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment