Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

17. december 2016

Snydelørdag

Filed under: Blandet — Henny Stewart @ 11:10

171216
Snyderiet består i, at jeg har fiflet med datostemplet. Dette indlæg burde være udgivet den 17., men i virkeligheden kom det ikke ud før den 18.

Hvorfor så ikke bare springe over? Jo, det overvejede jeg også, men så tænkte jeg, at jeg ville snyde med datoen, bare fordi jeg kan!

4 Comments »

 1. Det er bare i orden. Jeg stiller af og til uret på bloggen frem til næste dag, så det ikke er så tydeligt, at jeg skriver to indlæg på en dag.

  Comment by Stegemüller — 18. december 2016 @ 12:16

 2. @Hanne: Det er der ellers ikke nogen lov imod!

  Jeg har hørt om folk, der skrev indlæg til hver dag i en uge, fordi de ikke ville skrive, mens de var på ferie. I den situation ville jeg nok bare være sprunget over.

  Comment by Henny Stewart — 18. december 2016 @ 12:28

 3. I Windows Live Writer er der en feature, der hedder “Set post date”, så her behøver man ikke at fifle med computeruret. Tværtimod er det en ret dårlig ide …
  Men i princippet kan man skrive hele næste års indlæg, hvis man skulle have de lyster.
  Jeg troede naivt, at alle kladdefunktioner kunne det lille trick – men okay, jeg kan godt se, at du har gjort det modsatte, og jeg har ikke forsøgt mig med at tilbagedatere et indlæg. Burde næsten prøve, bare for at se, om det kan lade sig gøre.

  Comment by Ellen — 18. december 2016 @ 13:12

 4. @Ellen: Når man laver indlæg i WordPress har man den samme funktion. Jeg stiller ikke på computeruret, jeg stiller på indlæggets datostempel.

  Det kan stilles, som man lyster, fortid eller fremtid. Aktuel tid? Så lader man det bare være, som det er.

  Comment by Henny Stewart — 18. december 2016 @ 13:16

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment