Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

24. december 2016

Ønsker

Filed under: Blandet — Tags: — Henny Stewart @ 12:10

241216
Hvis én, der ikke holder jul overhovedet kan have juleønsker, så skal der gøres rede for dem her:

Gaver har vi jo ikke ønsket os nogen af, fred på jord ville være dejligt, men det tog er vist kørt. Et godt helbred har vi ikke, men derfor kan man jo godt ønske sig, at det ikke bliver værre. Specielt, at ingen bliver alvorligt syge de næste tre dage, for der kan man godt forestille sig, at der kun er den allertyndeste nødservice på. I den forbindelse må man sandelig også håbe, at der ikke opstår nogen tandrelaterede nødsituationer! Desuden ønsker jeg mig, virkelig, at ingen af dyrene bliver syge i den periode. Ganske vist har jeg overblik over, hvem der har dyrlægevagten, men vi har også overblik over, hvad det koster at besøge sådan en. Én, der også bor her på adressen, har nemlig fået sin danske pension skåret ned til det halve. Begrundelsen skulle være, at undertegnede har haft en større indkomst, end de havde regnet med. Hvordan det kan gå til, fatter jeg ærlig talt ikke, for jeg er sq da om nogen “on a fixed income”. Nå, men jeg nægter at være bekymret over det nu. Det halve af næsten ingenting er næsten det samme som næsten ingenting.

Ellers kunne man jo ønske sig, at alle dem man kender og alle ens venner fik noget af det, dé ønskede sig til jul.

6 Comments »

 1. De ønsker SKAL simpelthen gå i opfyldelse!

  Comment by Rasmine — 24. december 2016 @ 13:40

 2. @Rasmine: Ja, ikke? Godt solhverv til dig! 🙂

  Comment by Henny Stewart — 24. december 2016 @ 13:56

 3. Jeg havde ellers tænkt på A Clockwork Orange til dig, men jeg kan godt se, at dine andre ønsker er frommere.

  Comment by Eric — 24. december 2016 @ 14:32

 4. @Eric: Jeg så A Clockwork Orange, og det eneste, jeg husker, er at det var skideuhyggeligt. Noget, man helst vil glemme i en fart.

  Comment by Henny Stewart — 24. december 2016 @ 14:48

 5. Det med den halverede pension lyder da virkelig mærkeligt. Kommer den fra Udbetaling Danmark?

  Når jeg spørger skyldes det, at jeg synes, de har et frygteligt rod i deres ting og sager, og at man kan give dem oplysninger syv gange, inden de kan finde ud af at tage højde for disse ting.

  Comment by Stegemüller — 25. december 2016 @ 9:06

 6. @Hanne: Ja, det er udbetaling Danmark. Jeg kan ikke umiddelbart se nogen fejl i det, dvs de oplysninger, de har, om mine indtægter er korrekte nok. Hvordan selve pensionen beregnes, kan jeg ikke rigtig gennemskue. Det er også noget med beskatningen. Måske har jeg fået min mands fradrag.

  Men da han kun er berettinget til en kvart pension og ingen tillæg, har det ikke den store betydning. Hans canadiske pension er heldigvis ikke afhængig af min indtægt.

  Comment by Henny Stewart — 25. december 2016 @ 11:59

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment