Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

2. januar 2017

Nytårsforsæt

Filed under: Blandet — Tags: — Henny Stewart @ 22:50

Jeg plejer jo kun at have et nytårsforsæt, nemlig at jeg ingen nytårsforsætter har.

Men i år har jeg faktisk et: Jeg vil nyde livet noget mere. Hvordan jeg skal bære mig ad med det, har jeg ikke helt styr på. Men man behøver vel heller ikke have en komplet plan, her den anden dag i det nye år.

Godt nytår, forresten!
020117

9 Comments »

 1. Jeg går på ingen måde ind for nytårsforsætter og har selv aldrig nogen af slagsen, men dette vil jeg på alle måder bakke op om! Det er et rigtig godt forsæt, og jeg tror på, at hvis man åbner sit sind, så får man mange (gode) ting nærmest forærende.
  Du ønskes derfor et mere nydelsesrigt 2017 🙂

  Comment by Ellen — 3. januar 2017 @ 9:03

 2. @Ellen: Mange tak, og i lige måde!

  For mig kommer det i høj grad til at handle om en anden måde at tackle smerter på. Jeg kan på den ene side ikke nyde at gå rundt og have ondt, på den anden kan jeg heller ikke nyde at være mere eller mindre “svimmel” af diverse smertestillende midler, der ikke virker overbevisende godt i forvejen. Det bliver en svær nød at knække, men meget nødvendig.

  Comment by Henny Stewart — 3. januar 2017 @ 14:10

 3. Når det skal være, kan jeg dårligt forestille mig et bedre forsæt.

  Comment by Eric — 3. januar 2017 @ 18:44

 4. @Eric: Næh, det kan jeg faktisk heller ikke. Hvis de kloge ellers har ret, så bliver man mere omgængelig af det, og det kan jo ikke være så dårligt for omgivelserne.

  Comment by Henny Stewart — 3. januar 2017 @ 18:47

 5. Det er et rigtig godt nytårsforsæt – må jeg kopiere 🙂 Jeg hører til blandt de mest bekymrede i verden; det kunne egl. være rart at slippe for det. Resultatet bør vel være, at man nyder livet mere.

  Comment by Stegemüller — 4. januar 2017 @ 13:47

 6. @Hanne: At lade bekymringerne fare i det omfang, det nu er muligt, er sikkert en god begyndelse.

  Comment by Henny Stewart — 4. januar 2017 @ 14:19

 7. Verdens bedste nytårsfortsæt… det eneste der rigtig er vær at have.
  Jeg vælger som regel mål, men dette er også et af dem.

  Comment by Anette — 6. januar 2017 @ 13:51

 8. @Anette: Mål eller forsætter, det er vist lidt hip som hap. Det hedder mål på alle andre tidspunkter end til nytår, tror jeg.

  Comment by Henny Stewart — 7. januar 2017 @ 17:52

 9. Det nok rigtigt, selv om fortsæt ofte er om at forbedre sig i forhold til standarder i offentligheden… hvis det giver megning…

  Comment by Anette — 8. januar 2017 @ 18:39

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment