Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

9. januar 2017

Forfra og fra siden

Filed under: Blandet — Henny Stewart @ 20:30

Forfra og fra siden
Selvom de ikke ligner, er der ingen tvivl om, hvem der har stået model til de her “værker”. “Værkerne” er af ældre dato. Måske fra sommeren 2014? Nå, det er også lige meget. De er malet på bambuspapir, som er bedre egnet til akvarel end mange andre billige papirsorter.

Faktisk er jeg ikke særlig vild med det rigtige akvarelpapir. Den struktur, der er i det, gør det svært at opnå den præcision, jeg tit ønsker. Men rigtigt akvarelpapir er stadig det bedste, hvis man skal male over flere gange.

4 Comments »

 1. Akvareller … er det karakteristiske ved dem ikke netop oftest det lidt udflydende i deres udtryk?

  Comment by Ellen — 9. januar 2017 @ 21:48

 2. @Ellen: Jo, til dels. Men der skal gerne være noget, der står skarpt også. Ellers bliver det bare noget “blareværk”, som vi siger heroppe. Noget pjaskværk, med andre ord.

  Comment by Henny Stewart — 9. januar 2017 @ 21:50

 3. Du kan mange dejlige ord: “blareværk” og “pjaskværk”, men mon ikke jeg kan gætte mig til, at det også kunne anses som “skrammel”? 🙂

  Forleden smed jeg en æske farver ud og tænkte på dig. Måske kunne du have brugt dem, men jeg ville jo aldrig have fået dem pakket og sendt.

  Jeg kan i øvrigt godt lide misserne.

  Comment by Stegemüller — 11. januar 2017 @ 16:42

 4. @Hanne: For mig er skrammel sådan noget stort, tørt uhåndterligt, ubrugeligt noget. Blareværk og pjaskværk er begge “vandede”.

  Comment by Henny Stewart — 11. januar 2017 @ 16:48

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment