Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

13. juni 2017

Klip

Filed under: Blandet — Tags: , , , , , , , — Henny Stewart @ 10:33

Der for godt en måned siden, da jeg svedte og kløede allermest, fordi jeg tåler noget af min nødvendige medicin ret dårligt, var mit meget lange hår blevet sammenfiltret og træls. Det opdagede jeg sådan omkring midnat og var aldeles ikke i stand til at vente på at få en aftale hos en frisør.

Men heldigvis har jeg da en saks. Jeg fik to spejle arrangeret, så jeg kunne se mig selv i nakken, så nogenlunde, og skred til værket. Målet var sådan en frisure a la Lise Nørgård. Men modet svigtede mig, så jeg fik ikke lavet kort pandehår. Resultatet er blevet mere a la Søren Pind. Men – to hwa to skidt, som man siger på disse kanter – lever jeg længe nok, gror det jo ud igen, og så kan jeg få de professionelle på banen.

Noget af det, der irriterede mig ved det lange hår, var, at jeg altid skulle have det sat op, når jeg skulle sove. Nu irriterer det mig, at jeg ikke kan sætte det op. Det er det med varmen. Sådan en grå hjelm varmer jo som en ulden hat! Hvorimod en hestehale tillader luft ind til hårbunden.

Nå, det var jo en billig klipning, og jeg har faktisk fået komplimenter for den, tro det eller lad være. Og så sparer man jo også en gevaldig masse shampoo. Og andre produkter, hvis man ellers havde brugt sådan nogen. Men det gør jeg ikke, så det …

Fik jeg fortalt, at det her ikke er nogen nyhedskanal? Hvis ikke, så må det nu være gået op for alle, at det er sådan, det forholder sig.

Jeg er stadig skæv i hovedet, efter at jeg fik fjernet den tand, der først blev plomberet efter alle kunstens regler, derefter rodbehandlet og tilsidst trukket ud. Gud ved, om det er normalt?

Men, man laver blogpost, ergo er man stadig i live …

10 Comments »

 1. Ja, det er de særeste ting, folk finder på. Der var vist også en læge engang, som opererede sig selv i maven. Jeg husker ikke, om det var et skudsår eller blindtarmsbetændelse. Han overlevede ikke, men det er selvfølgelig mere ufarligt at klippe sit eget hår, og som du skriver, vokser det vel ud igen, og øvelse gør mester.

  Comment by Eric — 13. juni 2017 @ 16:43

 2. @Eric: Tjah, for nylig har jeg jo selv måttet fjerne en halv tand, ved ded at den knækkede lige igennem uden for normal kontortid. Det begynder at minde om den reklame, der siger at nærmeste hospital er 3000 år væk.

  Men hår er nu altså kun hår, og man kan da tage en hat på, hvis det bliver alt for galt.

  Comment by Henny Stewart — 13. juni 2017 @ 16:53

 3. Det er pænt til dig.

  Comment by HemmeLine — 13. juni 2017 @ 18:55

 4. @Hemmeline: Tak. Tjah, jeg ved snart ikke. Da jeg klippede det, var det udelukkende, fordi det lange hår generede mig.

  Comment by Henny Stewart — 14. juni 2017 @ 9:03

 5. Så vidt jeg kan skønne ud fra billedet, er klipningen måske ikke så vellykket som klipning betragtet, men den nye frisure klæder dig ganske godt.

  Comment by Rasmine — 13. juni 2017 @ 21:47

 6. @Rasmine: Tak. Det er vist lige sådan, det er. Har du været ansat ved diplomatiet? 😉

  Comment by Henny Stewart — 14. juni 2017 @ 9:04

 7. Det gør godt at høre fra dig igen!

  Jeg synes, den eneste sammenligning med Søren Pind, er farven. Resten er da fint.

  Comment by Stegemüller — 15. juni 2017 @ 10:17

 8. @Hanne: Hvad farven angår, så synes jeg, at min farve er bedre end Søren Pinds… 😉

  Comment by Henny Stewart — 15. juni 2017 @ 10:33

 9. Hehe, jeg kan godt se, hvad du mener med Søren Pind 🙂
  Og så er du modig – det havde jeg vist ikke turdet, men det finder vi aldrig ud af, fordi jeg hver anden måned ofrer en mindre formue på at få holdt håret kort af en professionel …

  Comment by Ellen — 15. juni 2017 @ 14:49

 10. @Ellen: Mens jeg studerede, klippede jeg ofte selv mit hår. Jeg har klippet det i etager, Liza Minelli-frisure mv. En gang klippede jeg det bare helt, helt kort og tog tørklæde på i et par måneder, for der var luseepedimi på den skole, hvor jeg var, og jeg skulle ikke nyde noget. I mellemtiden havde jeg godt nok bestemt, at jeg ikke ville gøre det mere, men når man så opdager, at håret er totalt filtret sammen og voldsomt irriterende en fredag aften omkring midnat, ja, så var der ikke så langt til at finde saksen frem igen.

  Comment by Henny Stewart — 16. juni 2017 @ 9:50

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment