Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

14. marts 2018

Netflix

Filed under: Blandet — Tags: , , , , , , — Henny Stewart @ 16:01

Vi har jo investeret i denne streamingtjeneste, og vi er da også glade for den, fordi der er mange interessante film og serier der. Men der er altså også plads til forbedringer:

 • Menuerne lader meget tilbage at ønske. Når man en gang har set lidt på noget og konstateret, at man ikke gider se det, burde det være muligt at fjerne dette emne fra diverse lister, så man ikke skal vade igennem det samme skidt igen og igen.
 • De oversætter de fleste titler på film og serier til dansk. Fint nok, men så burde de altså også skrive, hvilket sprog filmen eller serien er på. Jeg gider simpelthen næsten aldrig se noget, hvor jeg er afhængig af undertekster. Jeg sidder nemlig ikke med øjnene klistret til skærmen 100% af tiden. Der skal også strikkes, snakkes med kat, eller noget andet samtidig. Derfor er japanske serier ikke noget for mig. Ej heller sydamerikanske “telenovelas”. Faktisk ville jeg gerne bede om en indstilling, så jeg kunne sortere sådan noget fra på forhånd. Mine ører forstår det ikke.
 • Jeg er heller ikke spor tilfreds med Netflix’ ratingsystem. Hvis jeg kun har set et minut af en film, så skal de altså ikke tilbyde mig andre film på baggrund af det. Der er tale om et fravalg, når man ikke ser noget til ende. Desuden er deres procentvise anbefalinger helt ude i hampen. Der findes bedre algoritmer for den slags. Hvis Google kan finde ud af sende ur-reklamer til mig i ugevis, bare jeg har tænkt på et ur, så burde Netflix’ anbefalinger altså kunne laves mere relevante. Hvad med at lade brugerne manuelt rate det, de har set? Oops, sådan var det en gang. Hvorfor hulen er man så gået væk fra det system?

4 Comments »

 1. Pas. Men det er gode spørgsmål.
  Jeg gider indtil videre slet ikke Netflix, og du har vist ikke ligefrem anbefalet det med dette indlæg.
  Mest fordi vi ikke rigtig gider film, og du må altså have ret i, at de kan registrere, at du ikke ser en eller anden given film til ende.
  Men det med serier … hmmm … måske kunne man smugkigge uden at melde sig ind? Man må da lige se, hvad de har at byde på.
  Jeg foretrækker også engelsksprogede udsendelser, for jeg bruger næsten mere ørerne end øjnene.

  Comment by Ellen — 14. marts 2018 @ 19:34

 2. @Ellen: Jeg genkender den med at bruge ørerne, og der _er_ nok flest engelsksprogede programmer på Netflix, men da også en hel del danske og svenske, plus altså dem på sprog, jeg desværre ikke har lært.

  Jeg ved ikke, om det er tilfældet lige nu, men de plejer at lokke med en gratis måned. Så skal man bare huske at melde af igen, hvis man ikke vil have den ekstra udgift. Nu har vi ingen egentlige tv-pakker, og det her er billigt i sammenligning med tv-pakker.

  Comment by Henny Stewart — 14. marts 2018 @ 19:44

 3. Jeg havde også på et tidspunkt et Netflixabonnement, men jeg opsagde det, dels fordi jeg er ret dårlig til at se TV, dels fordi jeg syntes, der var for meget jeg valgte fra og ikke meget, jeg valgte til, og så blev det for dyrt.

  Comment by Stegemüller — 16. marts 2018 @ 10:52

 4. @Hanne: Man skal være meget påpasselig med sine abbonnementer! Hvis man ikke udnytter dem, skal de opsiges. Her er vi helt på linje.

  Jeg tror, jeg har set et eller andet på Netflix hver eneste dag, siden vi fik det. Og under Vinterolympiaden så jeg stort set kun Netflix.

  Men hvis det ændrer sig, ryger det helt sikkert ud igen. Der er ikke nogen, der får lov at have et sugerør i min konto, uden at jeg får noget for pengene. Stol på det! 🙂

  Comment by Henny Stewart — 16. marts 2018 @ 11:01

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment