Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

24. maj 2018

Et tidens tegn?

Filed under: Blandet — Tags: , , , — Henny Stewart @ 9:42

Somme tider falder jeg i og ser Jakob Illeborgs jagt på diverse småkriminelle bondefangere i programmet “Kontant”. Således også i aftes.

Det handlede om en “Hollywood agent”, der kaldte sig “Celebrity Broker”. Dvs. man kunne hos ham “bestille” visse mere eller mindre afdankede Hollywoodstjerner til at deltage i forskellige events. Dette skulle så angiveligt interessere pressen tilstrækkeligt til at de møder op og dækker begivenheden og dermed giver stedet eller begivenheden selv noget reklame, som man håber at kunne veksle til ussel mammon.

Det uheldige var så, at kendte og ukendte danskere åbenbart ikke er tilstrækkeligt interesseret i at møde fx Tori Spelling til at efterkomme invitationerne, og at pressen heller ikke møder op. Tori Spelling og hendes slags har åbenbart ikke den store interesse her, og hvorfor skulle hun også have det.

Der var et eksempel på, at Tori Spelling og hele hendes familie var kommet ind i en luksusbutik og havde fået ting til hele familien uden at betale. Hun og hendes agent troede åbenbart, at hun skulle modtage betaling for at modtage gaver for mange tusinde kroner. Synd, at det ikke lader til at være muligt at retsforfølge både klienten og “agenten”, da begge er ude efter penge for ingenting, hvilket kunne være et andet navn for tyveri.

Illeborg gjorde sig de hæderligste anstrengelser for at få “agenten” til at stille op til et interview, men det lykkedes kun over telefonen. “Agenten” lovede guld og grønne skove mht. at betale alle de penge, han har lånt af forskellige mennesker, tilbage med det første, og tilføjede, ikke uden en vis bitterhed, at han aldrig havde tjent noget på at få “celebrities” til Danmark, og at danskerne er primitive og overhovedet ikke forstår, hvordan det foregår i Hollywood.

Så var det lige, jeg tænkte, at det måske er godt at være lidt primitiv. Det er godt, at man har en forventning om, at folk betaler for deres varer, uanset hvem de er. Det er godt, at kun meget overfladiske mennesker vil løse billet for at kunne blive set sammen med Tori Spelling eller en af de andre nu 45-årige teenagere. Det er godt, at vi ikke umiddelbart køber den med, at man skal kunne leve af bare at være berømt. Sådan har de det åbenbart ikke ovre i Trumpistan, men dem om det.

Personligt skal jeg græde tørre tårer, hvis Tori Spelling, Carmen Electra, Spice girls og alle de andre has-beens bliver, hvor de er.

4 Comments »

 1. Hehe, jeg kan godt lide din cookie-kommentar 😀
  Det glæder mig at se, at vi ikke umiddelbart blindt og ukritisk kopierer alt, hvad der lugter lidt af USA.
  I sådan en forbindelse har jeg heller ikke spor imod at blive kaldt primitiv!

  Comment by Ellen — 26. maj 2018 @ 8:09

 2. @Ellen: Vi skal jo have en cookie kommentar nu. Jeg ville egentlig hellere prøve at opdrage WordPress til ikke at sætte cookies, men siden det ikke er lykkedes endnu, så blev det til den anden.

  Nej, specielt nu er jeg også glad over, at almindelige mennesker ikke kaster sig i støvet for USA og alt dermed associeret. Det er nok bedst at trække sig lidt tilbage og hele hullet efter dem, i hvert fald indtil de igen kommer i tanker om, hvordan man bør opføre sig på vor fælles jord.

  Men hele det cirkus med “celebrities”, det kan vi nok til alle tider bedst undvære her!

  Comment by Henny Stewart — 26. maj 2018 @ 8:16

 3. Jeg tilstår, at jeg er så ignorant, at jeg end ikke ved, hvem Tori Spelling er. Da jeg læste navnet første gang, troede jeg, at her ville komme en blogpost om sprog mv. 🙂

  Det forekommer også mig at være fint, at vi ikke danser efter Trumps mølle, hvor alle efterhånden taler med armene i et sindssygt cirkus.

  Comment by Stegemüller — 26. maj 2018 @ 16:31

 4. @Hanne: Jamen så kan jeg da give dig en bid unyttig viden: Tori Spelling var en af hovedrolleindehaverne i “Beverly Hills 90210”. Siden dengang, det var vidst i 90’erne, har hun mig bekendt ikke lavet noget særlig spektakulært.

  Det er så ikke T(r)ump(en), der har opfundet hende, men de er begge del af dette meget overfladiske og totalt hjerneløse cirkus, som de fleste danskere heldigvis ikke giver meget for.

  Comment by Henny Stewart — 26. maj 2018 @ 16:38

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment