Log ind | Hverken fyrre, fed eller færdig!

31. januar 2009

Om dette site

Filed under: — Henny Stewart @ 17:21

Mine få øjeblikke i tænkeboksen, hvor jeg overvejede et tema for dette site, førte sådan set kun til dette: På dette site kommer der små, korte indlæg. Vel nok mest det, som en tidligere kollega omtalte som uredigeret p**.

Men sådan bliver det!

– Og sådan har det været, bortset fra at mange indlæg faktisk blev meget lange. Jeg har skrevet om diverse bras, som jeg har købt, og andet bras, som jeg ikke kunne drømme om at købe. Jeg har skrevet om mine katte. I visse kredse kaldes dette en dødssynd! “Katteblog” er nærmest et skældsord. Men faktisk er jeg ret ligeglad med, hvad folk måtte mene om det.

Nu – oktober 2012 – skriver jeg så også om min sygdom. Alt i alt, folk må tage det eller lade det være. Videre til næste bogmærke. Her er ingen læsetvang! 😆

Ingen kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.